324379001

Konyaaltı’nda Türk Sanat Müziği rüzgârı esti

Konyaaltı’nda Türk Sanat Müziği rüzgârı esti

Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Beraber ve Solo Şarkılar Solistler Geçidi” konseri müzikseverlerle buluştu. Yağmurlu havaya rağmen salonu dolduran sanatseverler, konser sonunda solistleri dakikalarca ayakta alkışladı.

Konyaaltı Belediyesi kültür sanat etkinliklerine devam ediyor. Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından düzenlenen “Beraber ve Solo Şarkılar Solistler Geçidi” konseri ile vatandaşlar müzik ziyafeti yaşadı. Şef Tayfun Yönlü yönetiminde gerçekleşen konserde birbirinden güzel eserleri peş peşe seslendiren solistler, salonu dolduran dinleyiciler tarafından konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Konyaaltı Belediyesi olarak ilçede kültür-sanat etkinliklerine önem verdiklerini ve bu yönde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Konyaaltı Belediyesi olarak ilçemizde vatandaşlarımızı kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Türk Sanat Müziği koromuz kurulduğu günden beri konserler vererek vatandaşlarımızın ruhuna hitap ediyor. Yağmurlu havaya rağmen konserimize katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu