324379001

Kültürel, turistik ve ekonomik gelişimiyle Kırklareli daha da mutlu

Kültürel, turistik ve ekonomik gelişimiyle Kırklareli daha da mutlu

Kültürel, turistik ve ekonomik gelişimiyle Kırklareli daha da mutlu

Kültürel, turistik ve ekonomik gelişimiyle Kırklareli daha da mutlu

Mutlu İnsanlar Kenti Kırklareli, Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun belediye başkanlığından bu yana, kültür, turizm ve ekonomik alanlarda büyük gelişmeler kaydetti. Yayla Mahallesi’nin, hem diğer kurumların, hem de Belediye Başkanlığı’nın himayesinde gerçekleşen lokal restorasyonu, görsel medyanın da ilgisini çekti. Yapılan çalışmalar büyük kitlelere ulaştı.

Ana akım medyadan birçok televizyon kanalı, sosyal platformlarda milyonlarca takipçisi olan içerik üreticileri ve çok sayıda program yapımcısı, Kırklareli’ne geldi, şehri ve içinde barındırdığı potansiyelleri tanıttı.

Kırklareli’ni marka kent yapma yolunda, adım adım ilerlediklerini ve nitelikli bir plan dahilinde yol aldıklarını belirten Başkan Kesimoğlu; “Kırklareli artık Kırıkkale ile karıştırılan bir şehir değil. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, altyap ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, bir markalaşma süreci başlattık. Tarih, turizm, kültür ve sosyal yaşam alanındaki tüm unsurlarımızı, üst yapı uygulamaları ile birleştirdik. Yayla Mahallesi, Atatürk Evi, Ali Rıza Efendi Kültür Evi, kentimizin belleği oldu. Bu çalışmalar, sadece günümüze değil, geleceğe de ışık tutup iz bırakacak somut varlıklardır. 100 yıl sonra dahi, insanlar, bu cazibe odakları sayesinde Kırklareli’yi ziyaret etmeye devam edecektir. Yine Kapalı Pazar ve Fuar Alanımız sayesinde, şehrin ekonomisine de güzel bir ivme kazandırdık. Ne Kırklareli artık başka yerlerde yaşayan vatandaşlarımıza uzak, ne de başka şehirler Kırklareli’nden habersiz. Yıl boyunca, Kırklarelimizi, şehirdışı ve yurtdışından sayısız misafir ziyaret ediyor. Burada gezip, alışveriş yapıp konaklıyor. Gittikleri yerlerde burayı anlatıyor. Onlar artık bizim fahri hemşehrilerimizdir” dedi. 


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu