324379001

Kurtuluş Haftası’nda Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretler Gerçekleştirildi

Kurtuluş Haftası’nda Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretler Gerçekleştirildi

Kurtuluş Haftası’nda Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretler Gerçekleştirildi

Şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla çeşitli programlar düzenlendi. Başkan Güngör, “Bize bu toprakları vatan bırakan tüm ecdadımızı, şehitlerimizi ve 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımızı rahmetle yâd ediyoruz” dedi.

Kurtuluş Haftası etkinliklerinin 3. gününde çeşitli programlar düzenlendi. Etkinlikler, Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreniyle başladı. Şehir protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen törende; Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra Vali Mükerrem Ünlüer ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Kurtuluş Haftası etkinlikleri, Uzunoluk Caddesi’nde devam etti. Maraş’ın Milli Mücadelesinde önemli bir yeri olan Sütçü İmam olayının canlandırıldığı gösteri, izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Gösteri sonrası katılımcılara süt de ikram edildi. Program, Sütçü İmam Türbesi ve şehitlik ziyaretiyle devam etti. 66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Vali Mükerrem Ünlüer, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve şehir protokolü, Sütçü İmam ve şehitleri kabirleri başında dualarla yâd etti. Heyet, son olarak Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve üyelerle bir araya geldi.

Ecdadımızı Rahmet ve Minnetle Anıyoruz

Milli Mücadele kahramanlarına, şehitlere ve 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta şehrimiz merkezli çok büyük bir afet yaşadık. Çok zor günlerden geçerek hamdolsun bugünlere geldik. Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz canlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum. Bu yıl şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün çelenk sunma töreninin akabinde Uzunoluk Caddemizde Sütçü İmam olayının canlandırıldığı gösteriyi takip ettik. Sütçü İmam Türbesi ve şehitliğimizi ziyaret ederek kabirleri başında dualarla andık. Bize bu toprakları vatan bırakan tüm ecdadımızı ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.


Kahramanmaraş,Kahramanmaraş Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu