324379001

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI DESTEK

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI DESTEK

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI DESTEK

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği’nin engelli ve engelli yakınlarının sosyal hayata ve istihdama katılımını sağlamak amacıyla ürettiği battaniyelerden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz aracılığıyla 300 adet satın alarak destek olunduğunu belirtti.

Şehrimizde engelli ve engelli yakınlarının sosyal hayata ve istihdama katılımını sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği’ne Kütahya Belediyemizden anlamlı bir destek geldi. Engelli ve engelli yakınları tarafından üretilen battaniyelerden elde edilen gelirle hem istihdama katkı sağlanıyor hem de işitme engelli hemşehrilerimizin işitme cihazı ihtiyacı karşılanıyor. Üretilen battaniyelerden 300 adet satın alınarak Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği’ne katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli hemşehrilerim, Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneğimizin kendilerinin üretmiş olduğu bu özel battaniyeleri Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtmak üzere bir program tertip edildi. Öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu battaniyelerin bu hale getirilmesinde emeği geçen tüm dernek üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bizler de hem derneğimize katkıda bulunmak üzere hem de derneğimizin ürettiği bu battaniyeleri ekonomik olarak değerlendirip derneğimizin büyümesine katkımız olsun diye aldık. Derneğimizin ürettiği 300 adet battaniyeyi alarak değerlendireceğiz. Battaniyelerimiz de özel. Kütahya’mızın markası Belediye Kütahyaspor’umuzun renklerinde. Onun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Katkı ve destekleri için Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a teşekkürlerini ileten Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Derneği Başkanı Nimet Sarıkaya, “Dernek olarak engelli ve engelli yakınlarıyla bu battaniyelerin üretimini yapıyoruz. Üç yıldır bu faaliyetleri sürdürüyoruz ve belediyemiz de üç yıldır her adımda bizlere destek oldu. Şimdi de belediyemiz bu ürünleri satın alarak istihdamın sürdürebilirliğini sağlıyor. Satılan her battaniyenin yüzde 10’u havuzumuza gidiyor. Bu havuzda birikenlerle işitme engellilerimize işitme cihazı alıyoruz. Belediyemizin ve başkanımızın katkıları bizim için çok anlamlı ve değerli. Bizi yalnız bırakmayıp her zaman destek oldukları için binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu