324379001

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI ETKİNLİK

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI ETKİNLİK

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından Konferans Salonu’nda 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’na özel düzenlenen farkındalık etkinliğine katıldı.

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini aralıksız sürdüren ve bu alanda hayata geçirdiği uygulamaları örnek gösterilen Kütahya Belediyemiz, şehrimizde yaşayan görme engelli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası’na özel Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından farkındalık etkinliği düzenlendi. Etkinlikte; Zafer Spor Kulübü ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ümran Öztürk ile Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış başarı hikayelerini anlattı.

Kütahya Belediyesi olarak engelli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Düzenlenen bu farkındalık bu programının hayırlara vesile olmasını, görme engelli vatandaşlarımızın çektiği sıkıntıları normal insanlarımızın anlayabilmesine vesile olmasını diliyorum. Biz yöneticiler ya da hizmet makamlarında bulunan kişiler olarak insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak her türlü tedbiri almak, uygulamaya sokmakla ilgili konularda sorumluyuz. Kütahya Belediyesi olarak da mümkün olduğunca engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak düzenlemeleri hızla uygulamaya geçirecek tedbirleri alıyor ve almaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Mübarek üç aylarımızın başlangıcı olan Regaip Kandilimizi kutluyor, tüm insanlık alemi başta olmak üzere Türk-İslam alemine, vatandaşlarımıza, hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu özel ve güzel günde Rabbimin daha çok yardımda bulunarak kapımı açacak başka kimse yok mu diye komşusunu, evladını, yakınını gözleyen başta yaşlılarımız olmak üzere kimsesiz vatandaşlarımıza da güç ve kuvvet versin. Buraya gelmeden önce birkaç yaşlımızı ziyaret ettik. Gerçekten sahip olduğumuz o sıhhati korumanın ne kadar önemli olduğunu, her yaşın kendine göre güzelliği var, o yaşa uygun ve en güzel şekilde o dönemi yaşamayı bilmemiz gerektiğini o yaşlılarımızda gördüm. Arkadaşlarımıza, belediyemiz çalışanlarına ve vesile olan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birçok insanın hayatına dokunmak, o evlere girmek, o gönüllere girmek çok yüce bir iş. O büyüklerimiz sayesinde bugün hepimiz normal hayatlarımızı devam ettirebiliyoruz. Daha zor dönemlerde, daha büyük işler ve çalışmalar yaparak bu ülkeyi bizlere bırakan başta kahraman şehitlerimiz olmak üzere gazilerimiz dahil hepsine Allah’tan rahmet diliyorum bu özel günde. Mekanları cennet olsun. Gazilerimiz başta olmak üzere hayatta olan büyüklerimize de Rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin” ifadelerini kullandı.

Etkinlik sonunda gözlerini kapatan katılımcılar, Kayıp Şeyler Dükkanı isimli radyo tiyatrosunu sesli betimlemeyle dinledi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu