324379001

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN BİR İNDİRİM PROTOKOLÜ DAHA

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN BİR İNDİRİM PROTOKOLÜ DAHA

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN BİR İNDİRİM PROTOKOLÜ DAHA

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Fulla Moda ile İkamet Kart sahibi üniversite öğrencilerini, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi hemşehrilerimizi, belediye çalışanlarını ve yakınlarını kapsayan indirim protokolünü imzaladı.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, yapmış olduğu protokollerle İkamet Kart sahibi üniversite öğrencilerine, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi hemşehrilerimize, belediye çalışanlarına ve birinci dereceden yakınlarına destek olmaya devam ediyor. Son olarak, Fulla Moda ile imzalanan protokol kapsamında, İkamet Kart sahibi üniversite öğrencileri, Bereket Kart ile Hilal Kart sahibi hemşehrilerimiz ve belediye çalışanları ile birinci dereceden yakınları yüzde 10 indirimle hizmetlerden yararlanabilecek.

Yapılan protokolle ilgili konuşan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Değerli hemşehrilerim, bugün yine şehrimizin güzide esnaflarından Fulla Moda Hüseyin Güneş Kütahya Şubesiyle ve Kütahya Belediyemiz arasında yapılacak indirim protokolü için bir aradayız. Öncelikle esnaflarımıza, belediyemize gösterdikleri bu hassasiyet için çok teşekkür ediyorum. Protokolümüz belediyemizde çalışan personelimiz ve birinci derece yakınları ile iştiraki olan şirketlerimizdeki personellerimiz ve birinci derece yakınları, Hilal Kart sahipleri vatandaşlarımız, Bereket Kart sahibi vatandaşlarımız, İkamet Kart sahibi öğrencilerimiz olmak üzere bu vatandaşlarımıza yüzde 10 oranında Fulla Moda Hüseyin Güneş Kütahya Şubesinin satmış olduğu ürünlerden indirim yapılacak. Ben kendilerine ve bundan yararlanacak tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu