324379001

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

KÜTAHYA BELEDİYEMİZDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

Kütahya Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen Büyük Sünnet Şöleni’nde 72 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Ankaralı Coşkun’un şarkılarıyla coşan hemşehrilerimiz unutulmaz bir gece yaşadı. Şölende hemşehrilerimize seslenen Başkanımız Işık, “Bu evlatlarımız için ne yapsak azdır” dedi.

Kütahya Belediyemiz, geleneksel olarak düzenlediği Büyük Sünnet Şöleni’yle hemşehrilerimize muhteşem bir gece yaşattı. Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanan sünnet olan çocuklarımız ve aileleri, Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık’ın da katıldığı konvoyla şehir turu yaptı. Ardından Büyük Sünnet Şöleni için hazırlanan alanda toplanan çocuklarımız, aileleri ve binlerce Kütahyalı hemşehrimiz, Kütahya Belediyemiz tarafından verilen düğün yemeğinden ve ikram edilen lokmalardan yedi. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık ve eşi Fatma Işık, kına yaktığı çocuklarımıza hediyelerini takdim etti. Daha sonra sahneye çıkan Ankaralı Coşkun, seslendirdiği birbirinden güzel oyun havalarıyla hemşehrilerimizi coşturdu.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Büyük Sünnet Şöleni’nde yaptığı konuşmada, “Büyük Sünnet Şölenimize katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bilindiği sünnet törenleri, hem yüze dinimiz İslam’ın hem de Türk Milletinin çok önemli geleneklerinden birisidir. Erkek çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanması, kendilerine güvenen birer birey haline gelmesi ve ülkemizin nesillerinin devamının sağlanması adına önemli faaliyetlerden birisi olan Büyük Sünnet Şölenimizi ilk olarak 2019 yılında başlatmıştık. 2019 yılında 22 evladımıza güzel bir törenle bu güzel geleneği yaşatmaları için görevimizi yerine getirdik. Arkasından 2020 ve 2021 yıllarında pandemi nedeniyle maalesef bu şölenleri devam ettiremedik. 2022 yılında kaldığımız yerden devam ettik ve 48 evladımıza aynı töreni gerçekleştirdik. Bu yıl da 72 evladımız için aileleri bu şölene dahil olmak için başvurdu ve bugün aramızdalar. Başta bu kıymetli evlatlarımızın saygıdeğer anne ve babaları olmak üzere onların değerli yakınlarına öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bu evlatlarımız için ne yapsak azdır. Bugün onların unutamayacağı güzel bir geceyi onlarla birlikte idrak edeceğiz. Emeği geçen belediyemizin tüm personeli olmak üzere bu şölene katkıda bulunan, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel gecede evlatlarımızla beraber bizleri yalnız bırakmayan siz kıymetli hemşehrilerimize de hem hoş geldiniz diyorum hem de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyük Sünnet Şöleni’ne; Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Kütahya İl Müftüsü Dr. İrfan Açık, Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Emin Yüce, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı, Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, Kütahya Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Mandal, birim müdürlerimiz, sünnet olan çocuklarımızın aileleri ve binlerce Kütahyalı hemşehrimiz katıldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu