324379001

KÜTAHYA BELEDİYEMİZİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU BAŞLADI

KÜTAHYA BELEDİYEMİZİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU BAŞLADI

KÜTAHYA BELEDİYEMİZİN RAMAZAN ETKİNLİKLERİ DOLU DOLU BAŞLADI

Kütahya Belediyemiz tarafından organize edilen, 11 ayın sultanı Ramazan ayı sebebiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da yerel üreticiler başta olmak üzere esnaflarımızın ücretsiz stant açtığı, farklı etkinliklerin düzenlendiği Ramazan etkinlikleri başladı.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif boyunca Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde kurulan dev çadırda Ramazan Etkinlik Alanı oluşturan Kütahya Belediyemiz, kutlu ayın manevi iklimine uygun pek çok etkinlik planladı. Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın açılışını gerçekleştirdiği Ramazan Etkinlik Alanı; Evliya Çelebi Mehteran Takımı, Zeybek Gösterisi, İlizyonist, Kanto Gösterisi, Şiir Dinletisi ve Türk Halk Müziği Dinletisiyle dolu dolu bir başlangıç yaptı. Ramazan ayı boyunca Ramazan Etkinlik Alanı’nda birbirinden renkli, eğlenceli, farklı ve kutlu ayın manevi iklimine uygun etkinlikler olacak.

Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ederek sözlerine başlayan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Mübarek Ramazan ayımız kutlu olsun. Allah, nice Ramazanlara birlikte erişmeyi ve birçok işi birlikte yapmayı nasip eylesin. Kütahyalı hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline layık. Çünkü bu şehir hem kuruluşta hem de kurtuluşta medeniyetlere ev sahipliği yapmış. Birçok zor zamanda bu şehrin asil evlatları biz varız demiş, demokraside en güzel örnekleri vermiş. Biz, bu tür kültürel etkinlikleri çok önemsiyoruz. Buraya 60’a yakın stant kurduk. Arkadaşlarım geldiler; ne kadar ücret belirleyeceğiz dediler. Ücret yok, bedava olacak dedim. Bu esnaflarımız Kütahyalı değil mi, evet. Buraya gelen sanatçılar Kütahyalı, buraya gelen hemşehrilerimiz Kütahyalı, o zaman ücretsiz olacak. Hayırlı ve uğurlu olsun. Buraya gelen sanatçılarımıza, kooperatiflerimize, derneklerimize de çok teşekkür ediyorum. Siz buraya sahip çıkacaksınız, biz de size destek olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin en konforlu dördüncü ilinin Ramazan etkinlikleri de böyle olmalıydı. Dışarıda insanlarımızın üşüyeceği bir sezon olacağını düşünerek kapalı bir ortamda sizlere ve bizlere yakışan böyle güzel bir alanı arkadaşlarımız hazırladı. Belediyemizin tüm çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu