324379001

KÜTAHYALI MİNİKLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

KÜTAHYALI MİNİKLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

KÜTAHYALI MİNİKLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİMİ

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyemiz tarafından Trafik Haftası nedeniyle çocuklarımız için düzenlenen etkinlikte hemşehrilerimizle bir araya geldi.

Şehrimizde ulaşım yatırımlarını sürdüren Kütahya Belediyemiz, bir taraftan da geleceğimizin teminatı çocuklarımızda trafik bilincini artırmak için bilgilendirme aktiviteleri ve trafik eğitimlerini içeren etkinliklere imza atıyor. Kütahya Belediyesi Ana Hizmet Binamız önünde düzenlenen etkinliklerle çocuklarımız hem eğleniyor hem de Trafik Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman personellerden oyunlarla trafik eğitimi alıyor. Etkinlikler çerçevesinde yapılan yarışmalarda başarılı olan minikler, Belediye Başkan Yardımcılarımız Abdullah Damcı ve Murat Arık tarafından ödüllendirildi.

Cumartesi ve pazar günü saat 14.00’dan itibaren yapılacak etkinliklerin açılışını gerçekleştiren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, “Trafik Haftası nedeniyle Belediyemiz Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü sizlere bu programı hazırladı. Öncelikle emeği geçen Belediyemizin personeli değerli çalışma arkadaşlarıma ve İl Emniyet Müdürlüğümüzün Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Trafik kurallarına uyduğumuz sürece hem kazalar azalıyor hem de can ve mal kayıplarının önüne geçiyoruz. Onun için çocuklarımızın trafik eğitimine alınıp bilinçlendirilmesi nedeniyle Trafik Haftasında böyle bir etkinliği önemli bulduk. Belediyemizin önü çocuklarımız başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize bu tür etkinlikler için açık. Katılımlarınızdan dolayı başta çocuklarımız ve onların çok kıymetli anne ve babalarını da bundan dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİ BİR KÜTAHYA İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Etkinliğe katılan çocukların ve ailelerinin Hıdırellez Bayramı’nı ve Kütahya’mızın fethinin yıldönümünü kutlayan Başkanımız Işık, “Ayrıca bugün Hıdırellez Bayramı ve Kütahya’mızın fethinin 949. yıldönümü. Bu güzel cennet vatanın güzel şehrini bize bağışlayan atalarımızı da yad ediyorum. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun. Ecdâtlarımızı da hürmetlerimi sunuyorum. İyi ki böyle bir vatanı Türk yurdu yapmışlar, bize emanet etmişler. Bize düşen de bu vatanı ihya etmek, geleceğe daha iyi hazırlamak, bu topraklarda çocuklarımız başta olmak üzere yaşayan her hemşehrimizi memnun edecek yatırımları şehrimize kazandırmak. Biz de Belediyemiz olarak, Valiliğimiz olarak, kamu kurum ve kuruluşlarımız, tüm sivil toplum kuruluşlarımız olarak daha iyi bir Kütahya için çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Etkinliğe katılan Vali Vekili Aydın Börü de Trafik Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğin çok önemli ve kıymetli olduğunu belirterek Başkanımız Işık’a ve Belediyemiz çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu