324379001

KÜTAHYALILAR TÜRK-MACAR HALK ŞARKILARI İLE EĞLENDİ

KÜTAHYALILAR TÜRK-MACAR HALK ŞARKILARI İLE EĞLENDİ

KÜTAHYALILAR TÜRK-MACAR HALK ŞARKILARI İLE EĞLENDİ

Kütahya Belediyemizin 2023 Yılı Hisarlı Ahmet Kültür Sanat Sezonu kapsamında düzenlediği Tilla Török konserinde Kütahyalı hemşehrilerimiz, Türk-Macar halk şarkıları ile eğlendi.

2023 Yılı Hisarlı Ahmet Kültür Sanat Sezonu kapsamında Kütahya Belediyemizin etkinlikleri dolu dizgin devam ediyor. Hemşehrilerimizi çeşitli kültürel etkinliklerle buluşturan Kütahya Belediyemizin organizasyonuyla Macar sanatçı Tilla Török, Türk-Macar halk şarkılarını Kütahyalılar için seslendirdi. Macar ve Türk kültürleri arasındaki kardeşlik bağlarını pekiştiren türküler, Belediyemizin bahçesinde toplanan dinleyenler tarafından çok beğenildi. Konser sonunda Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, Tilla Török ve ekibine hediyelerini takdim ederek emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Konserlerin ve etkinliklerin devam edeceğini söyleyen Belediye Başkan Vekilimiz Abdullah Damcı, “2023 Yılı Hisarlı Ahmet Kültür Sanat Sezonu kapsamında etkinliklerimiz devam ediyor. Biraz da uluslararası yapalım istedik. Geçen yıl biliyorsunuz Kırgızistan ekibini getirdik. Bu etkinlikten önce Dumlupınar ve Sakarya Üniversitelerimizin TÖMER birimlerinin birlikte organize ettiği ve yaklaşık 15 ülkenin katıldığı halk danslarını yine burada icra ettik. Bugün de çok değerli Macar ekibimiz, sağ olsunlar Türk Dünyası turnesindeydiler. Bir davetle buraya kadar karşılıksız geldiler. Ben bu davete icabet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca, bu konsere vesile olan Okçuluk Kulübü Başkanımız Selim Beye çok teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar. Bundan sonra etkinliklerimiz devam edecek havalar el verdiği sürece. Hem Belediyemizin bahçesinde hem fuar alanımızda hem Hezar Dinari Kültür Merkezimizde ve inşallah 1-2 ay sonra bitecek olan Yedigöller Rekreasyon Alanımızda da konserlerimiz devam edecek. Ekim ayında da inşallah Kültür Sanat Akademimiz de hizmete girecek. Orada da halk müziği, sanat müziği, halk oyunları ve tiyatro ile oradaki gruplarımızla da sizleri tanıştıracağız. Ben buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki eğlencelerde birlikte olmak dileğiyle de aramızda olan değerli grubumuza da çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu