324379001

KYK YURTLARIMIZDA 5 YILDIZLI HİZMET VERİLİYOR

KYK YURTLARIMIZDA 5 YILDIZLI HİZMET VERİLİYOR

KYK YURTLARIMIZDA 5 YILDIZLI HİZMET VERİLİYOR

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında KYK Öğrenci yurtlarını ziyaret ederek, yurt görevlileri, çalışanları ve öğrencilerle sohbet etti.

Başkan Çimen; ziyaretleri sonrası yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Ülkemiz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti dönemlerinde çağ atladığı gibi, Gümüşhanemiz de  yine aynı dönem içinde çağ atlamış, kabuk değiştirmiştir. Gümüşhanemizin bu noktaya gelmesi için çok çalıştık. Çok güzel işler yaptık. İnşallah bundan sonraki dönemde de güzel işlere imza atacağız.

Ziyaret ettiğimiz KYK yurtları zaten hizmetlerin boyutunu ve mükemmelliğini gösteriyor. Yurtlarımız beş yıldızlı otel konforunda hizmet veriyor. Bu vesile ile öncelikle Gümüşhanemize dev bir üniversite kazandıran ve buna bağlı olarak da konforlu yurt binaları ile şehrimizi zenginleştiren Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsım ve Gümüşhaneliler adına teşekkür ediyorum.

Yurtlarımızın yönetici ve çalışanları ile ve öğrencilerimizle sohbet ettik. Altın kalpli hemşehrilerimizle sohbet bize her zaman güç veriyor, kuvvet veriyor ve en önemlisi de gelecek adına umut veriyor, moral veriyor.

Bugüne kadar biz, bu güzel mekanlarda ikamet eden öğrencilerimizin ve yurtlarımızın her türlü hizmetlerine belediye olarak koştuk. Bundan sonraki dönemlerde de hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Ben, KYK yurtlarımızın yöneticilerine, çalışanlarına ve öğrencilerimize bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu