324379001

LİSE MEDENİYET AKADEMİLERİ “GENİŞ AÇILI” GENÇ AKRAN VE AİLE KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

LİSE MEDENİYET AKADEMİLERİ “GENİŞ AÇILI” GENÇ AKRAN VE AİLE KONULU SEMİNER DÜZENLEDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lise Medeniyet Akademileri’nde velilere yönelik programlar devam ediyor. “LİMA ile Başaracağız” programları kapsamında uzman psikologlar Taha Berk Şendağ ile Aslı Kızılkaya ailelere “Geniş Aç

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Lise Medeniyet Akademileri (LİMA), iletişimde gençler ile aileleri arasında köprü görevi üstleniyor.

“LİMA ile Başaracağız” programları kapsamında “Geniş Açılı” Genç Akran ve Aile konulu seminer Büyükşehir Belediyesi Taş Bina Kültür ve Sanat’ta yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ergenlik dönemini sağlıklı bir şekilde atlatmak ve sürecin getirdiği sorunlarla sağlıklı bir şekilde mücadele etmek için düzenlenen seminerde Uzman Klinik Psikologlar Taha Berk Şendağ ile Aslı Kızılkaya ailelerle bir araya geldi.

HEM AİLELER HEM GENÇLER FARKINDALIK KAZANIYOR

Ergenlik döneminin özellikleri, aile içi iletişim, sorumluluk duygusu, sınav kaygısı, sosyal ilişkiler gibi konuların ele alındığı seminerde, bu konularda bilgi ve farkındalık sahibi olmanın hem ailelerin hem de gençlerin ergenlik dönemini daha kolay ve mutlu bir şekilde geçirmelerine katkı sağlayacağı vurgulandı. 

VELİLER SEMİNERE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Program sonunda 30 veliye çekilişle geçtiğimiz yıllarda hayatını kaybeden Psikolog Doğan Cüceloğlu’nun “Geliştiren Anne-Baba” adlı kitabı hediye edildi. Tüm katılımcılara evlatların ailesinin gölgesinde yetişen birer tohum olduğunu sembolize eden tohumlu kalemler ile aile haritası da dağıtıldı.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu