324379001

LİSE MEDENİYET AKADEMİSİ YKS TERCİHLERİNDE DE GENÇLERİN YANINDA

LİSE MEDENİYET AKADEMİSİ YKS TERCİHLERİNDE DE GENÇLERİN YANINDA

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrenciler ile mezun gençlere yönelik faaliyetlerini sürdüren Lise Medeniyet Akademileri, ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetiyle YKS’ye giren gençlerin kendileri için en ideal üniversiteyi

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri (LİMA) üniversite tercihi yapacak gençler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

Öğrencileri üniversite sınavına hazırlayan LİMA’nın, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) puanlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin doğru üniversite tercihi yapabilmesi için başlattığı ücretsiz danışmanlık hizmeti, üniversite heyecanı yaşayan gençlerin önünü açıyor.

Bu süreçte öğrencilere üniversite bölümü seçiminde ideal üniversiteleri öneren LİMA’ların PDR ve Eğitim Koçluğu Birimleri, gençlerin isabetli tercihler yapmasına yardımcı oluyor. ÖSYM’nin takvimi baz alınarak hazırlanan ücretsiz danışmanlık süreci 4 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

Öte yandan Lise Medeniyet Akademisi’nde gençlere sağlanan ücretsiz danışmanlık hizmetinin yanı sıra YKS’ye hazırlanan üniversite adayı gençlere yönelik düzenlenen Yaz Okulu da faaliyetlerine başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Lise Medeniyet Akademileri; 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencileri ile yeni mezun gençlere yönelik; ders destek ve sınav programları, milli ve manevi eğitimler, atölyeler ve etkinlikler düzenlerken; gençlerin ve ailelerinin ihtiyaçlarına göre konferanslar ve seminerler vererek gençleri yarınlara hazırlıyor.


Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu