324379001

MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM ATÖLYELERİ ŞEHRİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM SAĞLIYOR

MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM ATÖLYELERİ ŞEHRİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM SAĞLIYOR

MAKİNE İKMAL BAKIM VE ONARIM ATÖLYELERİ ŞEHRİN İHTİYAÇLARINA ÇÖZÜM SAĞLIYOR

Giresun Belediyesi, Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü aracılığıyla hizmetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Şehir genelinde ihtiyaç duyulan ürünlerin üretimini ve Belediye bünyesindeki araç, iş makineleri ve ekipmanlarda oluşan arızaların tespiti, bakımı, onarımı ile düzenli kontrolleri atölyelerde yapılıyor.

Giresun’un ve Belediye’nin ihtiyaçlarını daha kaliteli bir ortamda sağlamak adına 4 yıl önce yenilenen tesisleriyle hizmetlerini sürdüren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü atölyelerinde şehrin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli onarım ve üretim çalışmaları gerçekleştiriyor. 7 farklı atölyenin bulunduğu şantiye alanında yapılan çalışmalar kapsamında belediye, kendi bünyesinde tasarruf sağlarken aynı zamanda etkin bir şekilde hizmet sunuyor.

Mekanik atölyede belediyeye ait araç ve iş makinelerinin düzenli bakımı ve onarımı yapılıyor, ardından tekrar hizmete alınıyor. Kaynak atölyesinde mazgal, yağmur suyu ızgaraları ve dolmuş durakları gibi şehir genelinde ihtiyaç duyulan ürünler üretilirken, lastik atölyesinde belediye araçlarının lastik dönüşümü yapılıyor.

Marangoz atölyesinde, vatandaşların kullanımı için oturma bankları, kedi ve köpekler için kulübelerin üretimi ile belediyenin ihtiyaçları doğrultusunda dolap, masa, kamelya gibi çeşitli ürünler üretiliyor.

Elektrik atölyesinde araçların elektrik aksamı, yağlama atölyesinde yağ filtreleri değişimi gerçekleştirilirken, akaryakıt istasyonunda araçların yakıt ikmalleri yapılıyor.

ŞENLİKOĞLU: “EN ÖNEMLİ BİRİMLERİMİZ ARASINDA”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nün belediyenin en önemli birimlerinden birisi olduğuna değinerek: “Bu müdürlüğümüz şehrimize hizmet veren araçlarımızın bakım, onarım işlemleri gerçekleşirken, diğer atölyelerimizde şehrimizin ve vatandaşlarımızın daha konforlu yaşam sürmesi adına oluşan ihtiyaçları gidermek adına çalışmalarını sürdürüyor. Atölyelerimizde tamirattan üretime kadar her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet altyapımızın aksamaması için Makine İkmal ve Onarım Müdürlüğü’müzü oldukça önemsiyoruz.” şeklinde konuştu.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu