324379001

Mavi Kelebekler galibiyete doymuyor

Mavi Kelebekler galibiyete doymuyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi 18. hafta maçında, Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş. takımını 38-23 mağlup ederek ligde üst üste 16’ncı galibiyetini aldı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 sezonunda şu ana kadar oynadığı tüm maçlarını kazanan ve bu başarısını devam ettirmek isteyen Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, lige verilen milli aranın ardından evinde Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş. ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk düdüğünden sonuna dek rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Mavi Kelebekler, maçın ilk devresini 21-11 önde kapatarak soyunma odasına rahat gitti. İlk yarıdaki üstünlüğünü maçın sonuna da yansıtan Konyaaltı, Tekirdağ ekibini 38-23 mağlup etti ve ligdeki galibiyet serisini 16 maça çıkardı.

EN SKORER OYUNCU CEYLAN

Maçın en skorer oyuncusu, attığı 8 golle Konyaaltı’ndan Ceylan Aydemir olurken; Mavi Kelebekler’in tecrübeli kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal yaptığı kritik kurtarışlarla maça damga vurdu. Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ndeki bir sonraki maçta, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü ile 17 Mart Pazar günü saat 16.00’da deplasmanda karşılaşacak.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu