324379001

MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN BURSA’DAKİ GÜMÜŞHANELİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN BURSA’DAKİ GÜMÜŞHANELİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

MİLLETVEKİLİ KÖSE VE BAŞKAN ÇİMEN BURSA’DAKİ GÜMÜŞHANELİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümü münasebetiyle Bursa’daki Gümüşhaneliler geniş katılımlı bir kutlama şöleni düzenlediler.

TÜİK’in 2023 sonu ADNKS verilerine göre 16.829 Gümüşhanelinin ikamet etiği Bursa’da  Gümüşhane Dernekler Federasyonu (Bursa GÜDEF) tarafından organize edilen kutlama programına Gümüşhane Milletvekili Av. Celalattin Köse, Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Torul Belediye Başkanı  Evren Özdemir, Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Bursa GÜDEF Başkanı Fikret Aslan başta olmak üzere Bursa ve Gümüşhane’den yoğun bir katılım oldu.

Bursa Yıldırım Belediyesi  Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde 18 Şubat Pazar günü düzenlenen kutlama programına  katılan ve Bursa Osmangazi'de faaliyet gösterecek, Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katılan Bursa Büyük Şehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı değerlendirmede, “Bursamız ulu bir çınarın dalları misali her yörenin renklerini bünyesinde yaşatıyor. Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin dernek binasının açılışındaydık. Bursamızı zenginleştiren, şehrimiz için çalışıp çabalayan gönül dostlarımıza teşekkür ediyor, dernek çalışmalarında başarılar diliyorum. Dernek binamız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse de yaptığı değerlendirmede şunları ifade etti: “Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin; Gümüşhane'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 106.yıl dönümü nedeniyle düzenlediği programa katıldık. Samimi ev sahiplikleri için dernek başkanımız Fikret Aslan’a, dernek yönetimine ve hemşehrilerimize teşekkürler ediyorum. Bursa Osmangazi'de faaliyet gösterecek, Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına Gümüşhane Belediye Başkanımız Ercan Çimen, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Torul Belediye Başkanımız Evren Özdemir’le birlikte katıldık.” Dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de yaptığı değerlendirmede şunları belirtti: “Bursa Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği’nin düzenlemiş olduğu Gümüşhanemizin kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programda değerli hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hemşehrilerimiz tarafından kurulan Gümüşhaneliler Birlik ve Dayanışma Derneği'nin açılışına; Milletvekilimiz Celalettin Köse, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Torul Belediye Başkanımız Evren Evrim Özdemir’le birlikte katılarak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu