324379001

MİLLİ GURURUMUZ TOGG ŞEHİTİMİZİN EMANETİNE SÜNNET ARABASI OLDU

MİLLİ GURURUMUZ TOGG ŞEHİTİMİZİN EMANETİNE SÜNNET ARABASI OLDU

MİLLİ GURURUMUZ TOGG ŞEHİTİMİZİN EMANETİNE SÜNNET ARABASI OLDU

ZEYBEK BAŞKAN MAKAM ARACINI ŞEHİT OĞLUNA SÜNNET DÜĞÜNÜ ARACI OLARAK TAHSİS ETTİ

MİLLİ GURURUMUZ TOGG ŞEHİTİMİZİN EMANETİNE SÜNNET ARABASI OLDU

             Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Şehit Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın 7 yaşındaki oğlu Uraz’ın sünnet düğünü için makam aracını tahsis etti.

          Şırnak İdil’de teröristlerle girdiği çatışmada 16 Haziran 2019 yılında Babalar gününde şehit düşen Jandarma Teğmen Şafak Evran’ın oğlunun sünnet düğünü için Belediye Başkanı Mehmet Zeybek “Şehitlerimizin emaneti, emanetimizdir” diyerek makam aracını sünnet aracı yaptı.

            Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Yıprak Köyü nüfusuna kayıtlı Şehit Şafak Evran’ın oğlu Uraz’ın sünnet düğünü için makam aracı TOGG, Başkan Zeybek’in talimatıyla Uraz’a tahsis edildi. TOGG, şehit oğlu Uraz’ın sünnet arabası oldu.

BABALAR GÜNÜ KAHRAMANI ŞEHİT EVRAN’IN OĞLUNA SÜRPRİZ

         2019 yılında Şırnak’ın İdil ilçesi Cehennem Deresi mevkiinde teröristler ile girilen sıcak çatışmada şehit düşen Jandarma Teğmen Şafak Evran'ın oğlu Uraz Evran için sünnet düğünü düzenlendi. Düğün için Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından şehidimizin emaneti Uraz’a sürpriz yapıldı. Balon ve Türk bayrağı ile süslenen yerli ve milli araç TOGG’un plakalıklarına "Yakışıklı Uraz’ın Sünneti ve Bir Kahramanın Oğluyum" yazısı yapıştırıldı.

          Annesi Canan Evran ve Babaannesi Yeter Evran ile birlikte araca binen Uraz, evinden alınarak davetlilerin araçlarının katılımı ve jandarma polislerin eskortu eşliğinde köy turu atıp düğünün yapılacağı alana getirildi.

ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİ EMANETİMİZDİR

         Şehit oğlu Uraz, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile video konferans yönetimi ile konuşarak teşekkür etti. Uraz, "Mehmet Amca sürpriziniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum" dedi.

         Anne Canan Evran da, "Bugün ki katkılarınızdan ve sürprizinden dolayı çok çok teşekkür ederim. Var olun Başkanım. Yalnız olmadığımızı hissettirdiniz bize. Bizi bu durumlar mutlu ediyor. Bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" diye konuştu.

          Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’te Uraz ve annesi Canan Evran ile yaptığı görüntülü konuşmada; “TOGG’u beğendin mi? İlk defa sen biniyorsun Uraz. Senin için oraya gönderdik. Hayırlı olsun sünnet düğünün. Yalnız değilsin, seni çok seviyoruz. Çocuğumuz yalnız değil, bize emanet Allah’ın izni ile. Allah evlenmesini de göstersin inşallah.” diye konuştu.   

          Sünnet töreni ardından Şehit Evran’ın eşi Canan Evran, oğlu Uraz, kızı Ada, babaanne Yeter Evran ve dede Hayrullah Evran köy mezarlığında bulunan Şafak Evran’ın şehitliğini ziyaret etti. Sünnet kıyafetleri ile babasına ziyarete giden Uraz, mezar taşını öptü, “Baba ben geldim” diyerek seslendi. Uraz Evran ve aile duygu dolu anlar yaşadı.

 

 


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu