324379001

Miniklerden 23 Nisan gösterisi

Miniklerden 23 Nisan gösterisi

Miniklerden 23 Nisan gösterisi

Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir gösteri programı düzenledi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun öncülüğünde Kemer'in ilk turizmcilerinden Orduvar Akman ve eşi Ülker Akman tarafından yaptırılan anaokulunda eğitim alan öğrencilerin ve öğretmenlerinin hazırladığı programa, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Mehmet Derya Baytekin, anaokulu müdürü Oya Aslantaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan etkinlikte öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri sundu.

Öğrencilerin, renkli kıyafetleriyle sergiledikleri dans ve gösteriler izleyenlerden büyük alkış aldı. Etkinlikte, anaokulu müdürü Oya Aslantaş, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Daha sonra sahneye çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını söyledi.

Çocukların çok zeki olduğuna işaret eden Başkan Topaloğlu, "Atatürk'ün çocukları ne kadar sevdiğini biliyorsunuz. Dünyada kutlanan tek çocuk bayramını bize armağan etti. Çocuklarımızla gurur duymamız lazım. Çocuklar bizim her şeyimiz. Çocuklarımız çok çalışkan. Bir başkasının çocuğuyla kıyaslamayın. Bunları 27 yıl öğretmenlik yapan bir kardeşimiz olarak söylüyorum. Kemer Belediyesi olarak çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Ana sınıfından 8'nci sınıfa kadar olan tüm öğrencilerimizin kırtasiye malzemelerini dağıtıyoruz. Ücretsiz servis hizmetimiz devam ediyor. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursunda 400 öğrencimize ücretsiz üniversiteye hazırlık eğitimi veriyoruz. Üniversitede öğrenim gören çocuklarımıza ayda 1500 lira burs desteği veriyoruz. Bunu 2 bin 500 belki 3 bin lira yapacağız. Her şey gönlünüzce olsun." dedi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu