324379001

Mübarek 3 aylara coşkulu karşılama

Mübarek 3 aylara coşkulu karşılama

Mübarek 3 aylara coşkulu karşılama

BASIN BÜLTENİ

Mübarek 3 aylara coşkulu karşılama

BURSA - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mübarek 3 ayların müjdecisi olan Regaip kandilinde Emir Sultan Camii’ne akın eden vatandaşların kandil coşkusuna ortak oldu. Bursa’nın selatin camilerinde vatandaşlara kandil nedeniyle helva ikram edildi.

Mübarek 3 ayların müjdecisi olan Regaip Kandilinde Bursalılar camilere akın etti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Yavuz ve Emel Gözükara Durmaz da Regaip Kandilini Emir Sultan Camii’nde kutladı. Üftade Cami’de akşam namazı sonrasında Bursa Mevlevihanesi’nde Kuran-ı Kerim, ilahiler okundu, dualar edildi ve sema gösterisi yapıldı. Kandil programının ardından cami çıkışında vatandaşların kandilini kutlayan Başkan Alinur Aktaş, vatandaşlara helva ikram etti. Başkan Aktaş, üç ayların başlangıcı olan mübarek Regaip Kandilini büyük bir huzurla karşıladıklarını söyledi. Başkan Aktaş, ‘‘Tüm vatandaşlarımızın kandili mübarek olsun. Recep ayı ile başlayan, Şaban ayı ile devam eden, zirveye çıkan Kadir Gecesini ve bayramı da barındıran Ramazan ayına da erişmeyi rabbim bizlere nasip etsin. Regaip kandili münasebetiyle Bursa’mızın sembol camilerinden Emir Sultan Camii’nde vatandaşlarımızla bir araya geldik, helva ikramlarımızı yaptık. Bu güzel gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Dünyadaki bütün akan kanların durması, en büyük duamız ve temennimizdir. Allah herkesin işini gücünü rast getirsin, sağlıktan, sıhhatten ayırmasın diyorum, herkese hayırlı kandiller diliyorum’’ diye konuştu. 

Bu arada kandil programı kapsamında Ulu Cami, 1.Murad, 2. Murad, Mihraplı Cami, Fatih Sultan Mehmet Cami, Güzelyalı Merkez Cami, Hacı İzzet Cami, Ayşe Hatun Cami, Zafer Cami, Ulu Kubbeli Cami, Vani Mehmet Camiinde de vatandaşlara helva ikram edildi.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

 

 

 

 


Bursa,Bursa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu