324379001

MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR, YOKSA MÜFTERİDİR

MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR, YOKSA MÜFTERİDİR

MÜDDEİ İDDİASINI İSPATLAMAKLA MÜKELLEFTİR, YOKSA MÜFTERİDİR

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, yerel bir gazetede yayımlanan bir muhalefet Belediye Başkan Adayının  itham ve iddiaları için şunları söyledi:

“Seçim dönemleri geldiğinde zorda kalan muhalefet adayları genellikle işini doğru yapan kurumları ve iktidar adaylarını olur olmaz duyumlarla ve söylemlerle itham edip, iftira atarlar.

Bu sayın muhalefet adayı da Gümüşhane Belediyesi’nin kurumsal yapı ve işleyişinden herhalde habersiz olacak ki kamuoyunu manüple edecek iddiaları bol keseden atmış.

Ortaya koyduğu bütün iddiaları boş olup, bu iddiaların doğrularını gelip belediyemizde birim amirlerinden ve memurlarından da öğrenebilirdi. Ben bu çerçevede tüm ekibime güveniyorum. Bizim ekibimiz, Devletin Kurumu olan Belediyemizi yine Devlet ciddiyetinde yönetmektedir. Yönetimden, devlet ciddiyetinden bîhaber davranışlarla seçim kampanyası yürütmek çaresizliktir.

2019 yılında da benzer ithamlarda bulunanlar o zaman belediyemizin borç batağında yüzdüğünü  seçim malzemesi olarak söylerken, bugün Gümüşhane Belediyesi’nin  Türkiye’de borçsuz belediyelerin başında geldiğini niye kamuoyuna açıklamıyorlar.

Belediye Başkanlığı gibi bir şehrin en tepe noktasındaki bir göreve talip olanlar her duyduklarını söyleyemezler. Seçim döneminde sokakta konuşulmaya başlanan muhalefet adayları ile ilgi dedikoduları ve söylemleri  biz de gidip bir başka gazetede çarşaf çarşaf açıklayalım mı? Bu bize yakışmaz. Cumhur İttifakı Ruhuna yakışmaz.

Hangi konu olursa olsun, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Yoksa müfteri durumuna düşecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Gümüşhane,Gümüşhane Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu