324379001

Odabaşı parkına kavuştu

Odabaşı parkına kavuştu

Odabaşı parkına kavuştu

Kepez Belediyesi, bugüne kadar 7 bin 400 metrekare (m2) yeşil alan ürettiği kırsal yerleşim bölgelerinden Odabaşı Mahallesi’ne yeni park alanı daha kazandırdı.

Kepez Belediyesi, sakinlerine müstakil konutlarda doğa içerisinde yaşama imkânı sunan Obabaşı Mahallesi’ndeki yaşam konforunu kalıcı yatırımlarla artırmaya devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün görev yılları içerisinde yasa değişikliğiyle köyden mahalleye dönüşen bölgede, semt spor sahası, kapalı semt pazarı, yeşil alan, yol yapımı, asfalt gibi önemli çalışmalar yapıldı. 
Belediyecilik hizmetlerinin devam ettiği mahallenin kültürel değerleri de korunuyor. Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda mahallenin merkezinde yer alan Odabaşıoğlu Sarnıcı’nın çevre düzenlemesini gerçekleştirmişti. Bu düzenlemeyle sosyal yaşamın aktif olduğu mahallenin merkezinde, 2700 m2 yeşil alan oluşturuldu.
 Köy içi imar planının yapıldığı Odabaşı Mahallesi’nde vatandaşların sosyal aktivitelerini yapabileceği, çocukların eğlenebileceği park alanlarının yapımına da önem veriliyor.

ODABAŞI’NA 9 BİN 7030 M2 YEŞİL ALAN

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bu yıla kadar 7 bin 400 m2 yeşil alan kazandırdığı bölgede bir mahalle parkının daha yapımını tamamladı. Yeni Park, Odabaşı Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’nin karşısında 2 bin 336 m2 alan üzerine yapıldı. Çocuk oyu parkının, açık hava spor aletlerinin, ahşap oturma mobilyalarının bulunduğu parka, çim ekildi, bitki ve ağaçlar dikildi. Yeni parkla Odabaşı Mahallesi’nde son 15 yılda 9 bin 730 m2 yeşil alan üretilmiş oldu.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, bölgede yeşil alan çalışmalarının devam edeceğini ifade ettiler.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu