324379001

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Öğretmenler Günü sürprizi

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Öğretmenler Günü sürprizi

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na Öğretmenler Günü sürprizi

Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda üniversiteye ücretsiz şekilde hazırlanan 100 öğrenci, Öğretmenler Günü nedeniyle 27 yıl öğretmenlik yapan ve emekli olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na 27 adet karanfil vererek sürpriz yaptı. Öğrencilere, kurs merkezi müdürü Suat Göv ve merkezdeki öğretmenler de eşlik etti.

“Eğitim varsa gelecek var” sloganıyla yola çıkan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu tarafından eğitime kazandırılan Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz olarak üniversiteye hazırlanan 400 öğrenciden 100'ü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Topaloğlu'na sürpriz yaptı.

Kemer Belediyesi ana hizmet binasına gelen 100 öğrenci, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yılında 27 yıl öğretmenlik yapan Belediye Başkanı Topaloğlu'na öğretmenlik yaptığı 27 yıla ithafen 27 adet karanfil verdi.

Başkanlık makamına kadar merdivenlere tek sıralanan öğrencilerle selamlaşan Başkan Topaloğlu, duygu dolu anlar yaşadı.

Başkan Topaloğlu, yaptığı konuşmasında, öğrencilerin yaptığı sürpriz nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, “Değerli öğretmenler ve öğrencilerimizi çok seviyoruz. Çünkü gelecekte bu memleketi idare edecek olan sizlersiniz. Biz sizin idareniz altında rahat bir hayat süreceğiz. Hepinizin gözlerinden öpüyorum ve başarılar diliyorum. Belediye her zaman park, yol ve kaldırım yapar ama eğitim konusu bizim için ayrı bir şey. Ben kendim yokluğu gördüm. Sizler yokluk görmeyin diye bunları yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim. Sizleri seviyorum.” dedi.

Kurs Müdürü Suat Göv ise öğrencilerin Başkan Topaloğlu'na verdiği 27 karanfilin Başkan Topaloğlu'nun 27 yıllık öğretmenlik hayatını temsil ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu'nun 27 yıllık öğretmenlik hayatı boyunca Atatürk ilkelerini benimseyen ve Atatürk'ün yolundan giden nesiller yetiştiğini ve yetiştirmeye devam ettiğini belirterek, Başkan Topaloğlu'nun Öğretmenler Günü'nü kutladıklarını söyledi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu