324379001

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na ücretsiz servis teşekkürü

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na ücretsiz servis teşekkürü

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu’na ücretsiz servis teşekkürü

Eğitime yaptığı katkılarla adından sıkça söz ettirmeye devam eden Kemer Belediyesi, ilçede eğitim gören 1400 lise öğrencisinin ücretsiz olarak taşınmasını sağlıyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime ve öğrencilere sağladığı hizmetler arasında yer alan lise öğrencilerine ücretsiz servis imkanı, öğrenci ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor.

Kendisi de emekli bir öğretmen olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitimin her kademesinde Kemer Belediyesi'nin adını zirveye çıkarmaya devam ediyor.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından koordinesi sağlanan ücretsiz servis işlemleri aralıksız sürüyor.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, öğrenci servisleri denetleniyor, öğrencilerin bir ihtiyacı olup olmadığı soruluyor.

Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Baytekin, haftalık olarak yaptığı rutin denetimler sırasında servis şoförlerine de servislerle ilgili eksikleri varsa tamamlaması konusunda gerekli uyarılarda bulunuyor.

Baytekin, yaptığı açıklamada, servislerde haftalık olarak yaptıkları denetimlere devam ettiklerini belirterek, 1400 öğrencinin 72 C plakalı araçlarla taşındığı servislerde herhangi bir aksaklık yaşanmadığını söyledi.

Bir serviste klima problemi olduğunu ve en kısa sürede çözüleceğine değinen Baytekin, “Bu konuyu bir öğrencimiz dile getirdi. Öğrencimize iletişim bilgilerimizi verdik. Genel anlamda bir sıkıntımız yok. İhalemizi yaptıktan sonra 72 araçla 1400 öğrencimizi ücretsiz olarak taşıyoruz. Bu sene Kemer Belediyesi Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu'nda ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu alan öğrencilerimizi de ücretsiz olarak taşıyoruz. Kursumuza gelen çocuklarımızı da güvenli şekilde evlerine bırakıyoruz.” dedi.

Baytekin, geleceğin teminatı olan öğrencileri ücretsiz olarak taşıyan şoförlerin Kemer Belediyesi'nin yüzü olduğuna dikkat çekerek, “Öğrencilerle birebir muhatap olan değerli şoförlerimizin gülen yüzüne çocuklarımızın ihtiyacı var. Şoförlerimiz bir nevi burada Kemer Belediyesi'ni temsil etmiş oluyor. Bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan Baytekin, servislerin denetim ve koordine edilmesi için kendisine yetki veren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Öğrencilerden Başkan Topaloğlu'na “teşekkür”

Göynük Ünal Aysal Anadolu Lisesi öğrencilerinden Taha İrban, yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesi'nin sağlamış olduğu ücretsiz servis imkanından çok memnunuz. Servisimiz bizi her gün evin önünden alıp okulumuza bırakıyor. Bu konuda bizim yanımızda olan başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Öğrencilerden Mehmet Yalın Erdal ise ortaokuldan itibaren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun eğitime yaptığı katkılardan faydalandığına dikkat çekerek, “Şu anda lisedeyim ve ücretsiz servis imkanından yararlanıyorum. Ablam da üniversitede okuyor ve başkanımızın sağladığı burs desteğinden yararlanıyor. Her şey için başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Arslanbucak Mahallesi'nde oturan Beslan Ünal ise Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun kendilerine sağladığı ücretsiz servis imkanından faydalandığını belirterek, “Üniversiteyi kazandıktan sonra başkanımızın verdiği burs desteğinden de faydalanmak istiyorum. Kendisi çok seviyorum. Başkanımızla daha önce fotoğraf çektirdim. Çok nazik biri. Kendisine her şey için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerden İkra Dolaksız da Belediye Başkanı Topaloğlu'nun eğitime ve öğrencilere verdiği katkılardan dolayı kendisine teşekkür ettiğini dile getirdi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu