324379001

OKUL BİRİNCİLERİNE ZEYBEK BAŞKAN´DAN ÖDÜL

OKUL BİRİNCİLERİNE ZEYBEK BAŞKAN´DAN ÖDÜL

OKUL BİRİNCİLERİNE ZEYBEK BAŞKAN´DAN ÖDÜL

OKUL BİRİNCİLERİNE ZEYBEK BAŞKAN'DAN ÖDÜL

         Afyonkarahisar Belediyesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarı ile tamamlayarak okullarında birinci olan 29 öğrenciyi ödüllendirdi. Eğitime destek çalışmalarını devam ettiren Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek 12. Sınıf öğrencilerini kahvaltıda ağırladı. Okul birincileri için Devrane Kafe’de ödül töreni düzenledi. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde yapılan törene, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, öğretmenler, idareciler, öğrenciler ve veliler katıldı.

BAŞARIYA ÖDÜL

     YKS sınavı öncesinde öğrencilere moral vermek ve başarıyı ödüllendirmek için böyle bir bu organizasyon düzenlediklerini söyleyen Başkanımız Mehmet Zeybek; şehrimiz ve gelecek nesillerimiz için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Afyonkarahisar’da bulunan 28 kamu lisesinden 29 okul birincisi öğrencinin ödüllendirildiği programda Kamil Miras Anadolu Lisesi’nden Meryem Yılmaz, arkadaşları adına bir konuşma yaptı. Yılmaz, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

“BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA”

         İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ise Zeybek Başkan’ın zaman yanlarında olduğunu söyleyerek;  “En büyük teşekkürü bizi burada ağırlayan kıymetli Belediye Başkanımıza ediyoruz. Afyonkarahisar’ın farklı bir eğitim yüzü var. Sayın Belediye Başkanımızın katkıları büyük. Eğitime maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Zeybek Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bir ihtiyacımız olduğunda her an yanımızda oluyor. Bir sıkıntımız olduğunda çözüyor. Siz değerli gençlerin yanında olarak başarınızı ödüllendirmek istedi. Eğitim öğretim anlamında 12 yılı geride bıraktınız. İnşallah hafta sonu yapılacak TYT ve AYT sınavlarında da başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Ülkenin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Rabbim, hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmaz. Okul birincileri olarak buradasınız, üniversite hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

GELECEĞİNİZ PARLAK OLSUN

        Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise eğitime olan desteklerinin artarak devam ettiğine vurgu yaparak; “Sizleri burada ağırlamaktan son derece mutluyuz. Bu hafta sonu gireceğiniz sınavlarla hayatınıza yön vereceksiniz. Okul birincisi öğrencilerimize moral, motivasyon olması açısında maddi katkı ve kahvaltı programı düzenleyelim istedik. İnşallah hafta sonu gireceğiniz sınavlarda ümit ettiğiniz başarılara kavuşursunuz. Cenab-ı Hak, başarılarınızı daim etsin. Biz büyük bir milletiz. Sizlere bir ağabeyiniz olarak tavsiyem ülkemizi ve bayrağımızı sevelim. Üniversite hayatınız başarılı bir şekilde geçerse sonraki süreçte rahat edersiniz. Tercihlerinizi yaparken de iş potansiyeli yüksek, severek yapabileceğiniz bölümleri tercih edin. Cenab-ı Hak yolunuzu bahtınızı açık etsin. Geleceğiniz parlak olsun” diye konuştu.

        Konuşmaların ardından Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek,  İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi başta olmak üzere protokol üyeleri, kurum müdürleri ve öğretmenler okul birincilerine hediyelerini takdim etti. Tören aile fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


Afyonkarahisar,Afyonkarahisar Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu