324379001

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERLE ÇEVRE ATÖLYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERLE ÇEVRE ATÖLYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

OKUL ÖNCESİ ÖĞRENCİLERLE ÇEVRE ATÖLYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alanya Belediyesi’nin ‘Yeşil Kent Çevreci Alanya’ sloganı ile okullarda gerçekleştirdiği eğitimler devam ediyor. Okul öncesi öğrencileri için atölye çalışması şeklinde gerçekleştirilen eğitime, çevreci kimliği ile tanınan ünlü isim Zeliha Sunal da katıldı.

Alanya Belediyesi ‘Yeşil Kent Çevreci Alanya’ olgusunu her kesimde ve faaliyet alanlarında yaygınlaştırmak için okullarda başlatmış olduğu Atıksız Yaşam ve Atık Azaltımına Yönelik Faaliyetler eğitimlerine okul öncesi öğrencileri ile gerçekleştirilen atölye çalışması ile devam etti.

MİNİKLER, ATIK YUMURTA KOLİLERİ İLE OYUNCAK YAPIMI ÖĞRENDİLER

Minik öğrencilere verilen eğitimler, çevreci kimliği ile tanınan ülkemizin sevilen sanatçılarından Zeliha Sunal’ın katılımı ile sürdü. Zeliha Sunal, katı atıkların çevre kirliliğine etkisini aza indirmeye ve atık malzemelerin toplanmasında geri dönüşümün sağlanmasının önemine dikkat çekerek, geri dönüşüm malzemelerinden neler yapılabileceğini göstererek öğrencilere aktardı. Alanya Dünyam Kreş’te eğitim gören 5-6 yaş grubu öğrenciler, atık yumurta kolilerini kullanarak oyuncak yapmayı ve okullarında kullanmak için Zeliha Sunal’ın çizdiği resmi boyama çalışması yapmayı öğrendiler. Minik öğrenciler hem öğrendiler hem de eğlenerek kendilerine hatıra atık kutuları oluşturdular.

Gerçekleştirilen çevre atölyesi sonrasında okul öğrenci ve öğretmenlerinin atık malzemelerden hazırladığı kostümler ile birlikte Zeliha Sunal’ın şarkısı olan Hedef Sıfır Atık eşliğinde dans gösterisi gerçekleştirilerek keyifli zaman geçirildi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu