324379001

“Önceliğimiz dirençli şehir Denizli”

“Önceliğimiz dirençli şehir Denizli”

Deprem Haftası sebebiyle düzenlenen programda AFAD, Büyükşehir İtfaiye ve sivil toplum kuruluşları modern araç, ekipman ve teçhizatlarını sergileyerek Denizlilileri depreme karşı farkındalığa davet etti. Stantları ziyaret eden Başkan Osman Zolan, “Önceli

“Önceliğimiz dirençli şehir Denizli”

Deprem Haftası sebebiyle düzenlenen programda AFAD, Büyükşehir İtfaiye ve sivil toplum kuruluşları modern araç, ekipman ve teçhizatlarını sergileyerek Denizlilileri depreme karşı farkındalığa davet etti. Stantları ziyaret eden Başkan Osman Zolan, “Önceliğimiz dirençli şehir Denizli” dedi.
07.03.2024
Deprem Haftası’nda farkındalığa davet ettiler

Deprem Haftası sebebiyle AFAD, Büyükşehir İtfaiye, Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı ve kentteki gönüllü sivil toplum kuruluşları modern araç, ekipman ve teçhizatlarını sergileyerek Denizlilileri depreme karşı farkındalığa davet etti. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda yer alan stantlarda vatandaşlara depremlere karşı alınması gereken konular ile ilgili bilgilendirme yapıldı, eğitici broşürler dağıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da ilgili kurumların stantlarını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Osman Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, İtfaiye Dairesi Başkanı Murat Başlı, Afet İşleri Dairesi Başkanı Ufuk Tarakçıoğlu, personeli ve beraberindekiler eşlik etti.

“Önceliğimiz dirençli şehir Denizli”

Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, canlarını ortaya koyarak milletin imdadına koşan tüm kuruluşlara teşekkür etti. Başkan Zolan, “AFAD, Büyükşehir İtfaiyemiz, Afet İşleri Daire Başkanlığımız ve Denizli’mizdeki sivil toplum kuruluşlarının deprem haftası özelinde açmış oldukları stantları ziyaret ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak afet riskine karşı bilinçli ve hazırlıklı bir toplum olmak adına her zamankinden daha fazla çalışacağız. Önceliğimiz dirençli şehir Denizli” ifadelerini kullandı.
 
.

Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu