324379001

Onlar artık tehlike avcısı

Onlar artık tehlike avcısı

Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Birimi, Dr. Cahit Ünver İlkokulu-Ortaokulu’nda öğrencilere afet eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikatın sonunda öğrencilere Konyaaltı Belediyesi’nin hazırladığı afet bilinci konulu ‘Tehlike Avcısıyız’ adlı kitab

Konyaaltı Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Sivil Savunma Birimi, Dr. Cahit Ünver İlkokulu-Ortaokulu’nda öğrencilere afet eğitimi ve tatbikatı gerçekleştirdi. Arama kurtarma köpeği Zeyna’nın da katıldığı faaliyette öğrencilere afet bilinci ve afet anında yapılması gerekenler anlatıldı. Tatbikatın sonunda Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma biriminin hazırladığı afet bilinci konulu ‘Tehlike Avcısıyız’ adlı kitap öğrencilere armağan edildi.

AMAÇ BİLİNÇLİ TOPLUM YARATMAK

Tatbikatta Dr. Cahit Ünver İlkokulu-Ortaokulu’nda 7’nci sınıf öğrencilerine afet durumunda başlarına gelebilecek olaylardan nasıl korunabileceklerini anlattıklarını söyleyen Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı Sinan Toprak, “Eğitimin ardından Konyaaltı Belediyesi arama kurtarma köpeğimiz Zeyna ile beraber okul bahçesinde arama kurtarma köpeği neler yapar öğrencilerimize onu gösterdik. Bu tür eğitimlerin her türlü kurum ve kuruluş tarafından desteklenip çoğalmasını diliyoruz. Çocuklara eğitim vererek daha bilinçli toplum amaçlıyoruz. Hedefimiz afet bilinci” dedi. Irmak Yıldız da “Deprem tatbikatı yaptık. Deprem olduğunda korkmamamız lazım. Tatbikatta deprem olduğunda korkmadan yavaş bir şekilde toplanma alanına nasıl gideceğimiz gösterildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e teşekkür ederim” diye konuştu.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu