324379001

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EROĞLU’NA SEVGİ SELİ

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EROĞLU’NA SEVGİ SELİ

ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EROĞLU’NA SEVGİ SELİ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesinin her ay düzenli olarak kutladığı, özel gereksinimli bireylerin Aralık ayı doğum günü kutlama programına katıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesinde gerçekleştirilen Aralık ayı doğum günü kutlama programına özel gereksinimli çocuklar aileleri ile birlikte katıldı. Programda özel çocuklar ve aileleri kutlamaya katılan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na yoğun ilgi gösterdiler. Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun ise programa katılan bütün özel çocuklara isimleri ile hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Büyük bir aile olduğumuzu hissediyorum

Doğum günü kutlaması için getirilen pasta kesilmeden önce katılımcılara bir konuşma yapan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu “Bu etkinlikte hem siz ev sahibisiniz, hem biz ev sahibiyiz. Hem hoş geldiniz, hem de hoş bulduk diyorum. Her insanın doğum günleri özeldir. O gün geldiğinde dostlarıyla, arkadaşlarıyla, ailesiyle kutlar. Değerli başkanımız Ali Aras da her ay o ay içerisinde doğan sizlerin doğum günlerini kutluyor. Yine yaz aylarında da bir doğum gününü birlikte kutlamıştık. Şimdi Aralık ayında doğanlar için doğum günü kutlamasını yapıyoruz. Bu ay içerisinde 3 Aralık Engelliler Günümüz vardı. Fakat biz bu engelli kelimesini kullanmayı sevmiyoruz. Fakat ismini öyle koymuşlar, bu isimle kutlanıyor. Sizleri sadece yılda böyle sadece bir gün hatırlamayı da doğru bulmuyoruz. Her gün farkındalık diyoruz. Her zaman bir aradayız. Çünkü sizlerle buluştuğum zaman bana ailenizin bir parçası gibi hissettiriyorsunuz. Yüreğinizden yüreğime gelen sevgiyi hissettiğim zaman benim ailem sadece annemden, eşimden, üç evladımdan, iki ablamdan ibaret değil diyorum. Büyük bir aile olduğumuzu hissediyorum. Bana bu güzelliği hissettiriyorsunuz, sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, kendisi bizim için bambaşkadır

Doğum günü partisini düzenleyen Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şube Başkanı Ali Aras da yaptığı konuşmada “Her faaliyetimizde her günümüzde olduğu gibi bugün de kıymetli belediye başkanımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Sizler de zaten kendisini yakinen tanıyorsunuz. Kendisi hem fakir fukaranın garip gurabanın dostu, hem de Tokat’ımızda kendisinden bahsettiren, dua alan bir insan olmuştur. Bu bağlamda ne söylesem, nasıl övsem azdır kendisi için. Bütün Türkiye’deki belediye başkanlarını da görüyoruz, faaliyetlerini de görüyoruz. Fakat kendisi bizim için bambaşkadır. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için, ailemiz gibi yakın olduğu için çok teşekkür ediyorum. Bugün doğum gününü kutladığımız özel çocuklarımıza nice yıllar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından doğum günü pastasını Aralık ayında doğan dernek üyesi özel çocuklar sırayla keserek katılımcılara ikram etti.  Kutlama programı, ikramların ardından aile fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.


Tokat,Tokat Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu