324379001

PARKLARIMIZ ŞEHRİMİZE YAKIŞIR HALE GELDİ

PARKLARIMIZ ŞEHRİMİZE YAKIŞIR HALE GELDİ

PARKLARIMIZ ŞEHRİMİZE YAKIŞIR HALE GELDİ

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, şehrimizde bulunan Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Mehmet Güldaş Parkı ve Dört Yol Kavşağı Parkı’nı tamamen yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu.

Şehrimizin çehresini değiştirecek projeleri birer birer hayata geçiren Kütahya Belediyemiz, hemşehrilerimizin nefes aldığı alanları elden geçirerek daha kullanışlı ve daha modern hale getiriyor. Şehrimizin sembolü olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı, Yoncalı Mesire Alanı ve Yaşam Parkı gibi alanları altyapısı ve üstyapısıyla tamamen yenileyerek hizmete açan Kütahya Belediyemiz, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı ve Millet Bahçesi gibi yeni yeşil alanları da şehrimize kazandırdı.

Şehrimize yeni yeşil alan ve sosyal donatı alanlarını kazandırmak için çalışan Kütahya Belediyemiz, şehrimizin farklı noktalarındaki mevcut parkları da iyileştiriyor. Bu kapsamda ekiplerimiz, Evliya Çelebi Mahallesi’ndeki Şehit Ömer Karadağlı Parkı, Ziraat Mahallesi’ndeki Mehmet Güldaş Parkı ve Bahçelievler Mahallesi’ndeki Dört Yol Kavşağı Parkı’nı tamamen yenileyerek hemşehrilerimizin hizmetine sundu. Yapılan çalışmalarla şehrimizdeki parklar daha kullanışlı ve daha modern hale geldi.

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin şehrimizin genelindeki parklarda yenileme, iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları planlanan program dahilinde devam edecek. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu