324379001

Pembelik grup yolunda genişletme çalışması yapıldı

Pembelik grup yolunda genişletme çalışması yapıldı

Pembelik grup yolunda genişletme çalışması yapıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tek aracın geçebildiği Gündoğmuş Pembelik Mahallesi yolunu genişleterek, stabilize çalışmalarını tamamladı.

Kırsal mahallelerdeki yolları daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 km’lik Gazipaşa Pembelik yolunda genişletme çalışması gerçekleştirdi. Yolda daha sonra stabilize çalışması yapıldı. Ekipler Kayabükü Mahallesi’nde de belediyenin sorumluluk alanında bulunan grup yollarında şarampol temizliği ve alt yapı çalışması gerçekleştirdi.

DAR YOL GENİŞLETİLDİ

Çalışmalar hakkında bilgi veren Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Sorumlusu İsa Akdemir, “Pembelik’e giriş yolu çok dardı. Bir araç zor geçiyordu. Muhtarımız ve halkımız uzun süredir yolun yapılmasını istiyordu. Muhittin Başkanımızın muhtarlar toplantısında da bu yolla ilgili talepte bulunulmuştu. Yolu genişlettik. 4 km yolu yeniden yaptık. Çok geniş bir yolumuz oldu. Şu an stabilize yapıyoruz. 2024 programında da buranın asfaltını yapacağız. Bu bölgemizdeki vatandaşlara yolun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YOL İSTEDİĞİMİZDEN GÜZEL OLDU

Pembelik Mahalle Muhtarı Muzaffer Doğaner de yolun daha önce dar ve tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Yapılmadan önce yolda iki aracın yan yana gitmesi mümkün değildi. Çukurlar yüzünden araçlarda ön düzen kalmıyordu. Muhittin Başkanımızın sayesinde yolumuz çok şahane, çok güzel oldu. Ana yol gibi oldu” diye konuştu.


Antalya,Antalya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu