324379001

Pınarbaşı ve Sarız’a ‘Doğal Gaz’ İçin İlk Adım Atılıyor

Pınarbaşı ve Sarız’a ‘Doğal Gaz’ İçin İlk Adım Atılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yoğun gayretleri ve çalışmalarıyla kentin 16 ilçesi bir bir doğal gaza kavuşuyor. Bu kapsamda 10 Aralık günü Pınarbaşı ve Sarız ilçelerine doğal gaz çalışmalarının başlangıç töreni düzenlenecek

Kent merkezi ve ilçelerde ulaşım ve altyapı başta olmak üzere hemen her alanda proje ile yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdüren Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerin doğal gaza kavuşması için kolları sıvamıştı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de hissedarı olan ve 2003 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren Kayserigaz, merkez dâhil 12 ilçede 700 bine yakın aboneye doğalgaz hizmeti sunarken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yoğun gayretleriyle Felahiye ve Özvatan’a doğal gaz arzı verildi. İki ilçenin ardından Pınarbaşı ve Sarız’a da doğal gazın gelmesi için çalışmalar yapılıyor.

5 Aralık’ta Felahiye ve Özvatan’a doğal gaz verilmesinin ardından, plan ve proje dâhilinde, 10 Aralık Pazar günü Pınarbaşı ve Sarız ilçeleri için doğal gaz altyapı çalışması başlangıç töreni gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazar Günü saat 11.00’de Pınarbaşı Belediyesi önünde, 13.00’te ise Sarız Belediyesi önünde Doğal Gaz Altyapı Çalışması Başlangıç Töreni düzenlenecek.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu