324379001

PRESTİJ CADDE PROJESİ GİRESUN’UN CADDELERİNE DEĞER KAZANDIRIYOR

PRESTİJ CADDE PROJESİ GİRESUN’UN CADDELERİNE DEĞER KAZANDIRIYOR

PRESTİJ CADDE PROJESİ GİRESUN’UN CADDELERİNE DEĞER KAZANDIRIYOR

Giresun Belediyesi, Başkan Şenlikoğlu’nun ayrı değer verdiği ‘Prestij Cadde’ projeleri kapsamında Teyyaredüzü Mahallesi’ne bağlı bir kilometrelik Boztekke Caddesi’ni yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Araç ve insan sirkülasyonunun en yoğun olduğu arterlerden olan Boztekke Caddesi’nde çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede ulaşım ve konfor standardı üst seviyeye yükselmiş olacak.

Şehrin önemli caddelerinden biri olan ancak yıllardır hak ettiği değeri göremeyen Boztekke Caddesi’ndeki çalışmalar kapsamında sıcak asfalt serimine başlandı.

Tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından başlayan asfalt serme çalışmasını yakından takip eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “4. Prestij Caddemiz olan ve vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı caddemizde bugün itibariyle sıcak asfalt çalışması başladı ve en kısa sürede tamamlanacak. Hemşehrilerimize söz verdiğimiz gibi Boztekke Caddemizi baştan sona yeniliyoruz. Çünkü Giresun’umuz hizmetin en güzeline layıktır. Hizmet belediyeciliği doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. Aynı zamanda prestij cadde sayımızı arttırmayı da planlıyoruz. Bu şehri güzelleştirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, incelemeleri sırasında sohbet ettiği vatandaşlara proje hakkında bilgi verirken, farklı istek ve talepleri de dinleyerek ilgili müdürlere talimat verdi.

Mevsim şartları ve çevresel faktörler göz önüne alınarak hazırlanan proje cadde esnaflarından da takdir alıyor. Çok uzun yıllardır asfalt yaması haricinde caddeye hiçbir dokunuş yapılmadığını ifade eden esnaflar, “Caddemiz için başarılı bir proje çalışması yapılmış. Oldukça modern ve konforlu. Caddemizin yeni yüzüyle birlikte müşteri hareketliliğinde de artış olacağını sanıyoruz. Verilen hizmet için Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür ediyoruz.” şeklinde görüş bildirdiler.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu