324379001

PUSAT’IN SUYU 4 EYLÜL BARAJI’NA ULAŞTI…

PUSAT’IN SUYU 4 EYLÜL BARAJI’NA ULAŞTI…

PUSAT’IN SUYU 4 EYLÜL BARAJI’NA ULAŞTI…

Pusat Özen Barajından 4 Eylül Barajına çekilen isale hattı çalışmalarında son viraja girildi. Toplamda 52 km uzunluğunda yapımı devam eden hattın 1. etabı tamamlanarak 4 Eylül Barajı suya kavuştu.


Belediye Başkan Yardımcımız Kenan Karataş, DSİ Bölge Müdürü Zafer Aslan ile birlikte 4 Eylül Barajı ishale hattında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.


Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Başkan Yardımcımız Kenan Karataş, “Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ile birlikte yaptığımız incelemeler neticesinde ilgili firmamızla da görüşerek 4 Eylül Barajında suyun bu hafta geleceğinin sözünü vermiştik. Çok şükür ekiplerimizin yoğun çalışmaları neticesinde söz verdiğimiz gibi Pusat Özen Barajından gelen suyumuz 4 Eylül Barajımıza ulaşmış durumda. Kasım ayı içerisinde 2. etabını da tamamlamayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda ilimizde yaşanan su sorununu da çözüme kavuşturmuş olacağız. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.


DSİ Bölge Müdürü Zafer Aslan ise yaptığı açıklamada, “Şu anda Pusat Özen Barajımızdan 4 Eylül Barajı arasındaki ishale hattı çalışmalarının ilk etabının son noktasında bulunuyoruz. Geçtiğimiz hafta Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ile verdiğimiz söz ışığında bu hafta içerisinde barajımıza suyu ulaştıracağımız söylemiştik. Şu anda da barajımıza suyu ulaştırmış bulunuyoruz. Kasım ayı içerisinde de 2. etap çalışmalarını hızla tamamlayıp iki baraj arasında tam kapasite çalışacak şekilde sistemimizi bitirmiş olacağız. İlimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.


Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu