324379001

Sanayi Bölgeleri beton yol ağı ile kaplanıyor

Sanayi Bölgeleri beton yol ağı ile kaplanıyor

Yapılan alt ve üstyapı çalışmalarıyla şehri geleceğe taşıyan Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi Bölgelerindeki çalışmaları aralıksız sürüyor. Ekipler 19 Mayıs Sanayi Sitesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda başlattığı beton yol çalışmalarını tamamladı. Büyü

Sanayi bölgelerinin alt ve üstyapı ihtiyaçlarına hızla yanıt veren Samsun Büyükşehir Belediyesi, bu bölgeleri beton yol ağları ile kaplıyor.  Son olarak Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nin girişinde bulunan Adnan Kahveci Bulvarı’nda yaptığı beton yol çalışması dün itibariyle tamamlandı. Yapılan çalışma ile ulaşım bu bölgede daha konforlu ve güvenli hale geldi.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “Adnan Kahveci Bulvarı, 19 Mayıs Sanayi Sitesi’nin girişinde yer alıyor. Buradan Organize Sanayi Bölgesi’nin girişine kadar 750 metre gidiş 750 metre dönüş yolu mevcuttu. Bu yolda kötü olmuş eski bir BSK (sıcak asfalt) kaplama vardı. Ve sanayinin girişinde vatandaşlarımızın konforlu gidemeyeceği bir yoldu. Yolumuzda kazı çalışmalarının ardından beton kaplama yaptık. Yolumuz daha güzel hale geldi” dedi.

SANAYİ BÖLGELERİNİN ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Beton yol çalışmalarının sanayi bölgelerine büyük katkı sağlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise şunları söyledi: “Beton yolun dayanıklı olması, ağır yük taşıma kapasitesine sahip olması, uzun ömürlü olması endüstriyel bölgeler için ideal bir ulaşım çözümü sunmaktadır. Bu nedenle bizler de sanayi bölgelerinin daha etkin bir ulaşım ağına kavuşması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm sanayicilerimiz her türlü talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz.”


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu