324379001

Sanayi bölgesinde hummalı çalışma

Sanayi bölgesinde hummalı çalışma

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sanayi bölgelerinin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi için yürütülen çalışmalar hızla devam ediyor. Bu kapsamda ekipler 19 Mayıs Sanayi Sitesi Soğullu Caddesi’ni beton yol uygulaması için kazı çalışmaları yapılıy

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ekonomisinin can damarı olan sanayi bölgelerindeki çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından, 19 Mayıs Sanayi Sitesi, İlkadım Sanayi Sitesi ve Örnek Sanayi Sitesi’ndeki yolların yenilenmesi için çalışmalar sürüyor. Güvenli ve konforlu ulaşımı için beton yollar yapılıyor. 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ndeki Soğullu Caddesi’nde 630 metre uzunluğundaki yol da ekipler tarafından beton uygulama için hazırlanıyor. Ekipler yoğun mesai harcayarak bu caddedeki kazı çalışmalarını sürdürüyor.

‘KAZI ÇALIŞMASININ ARDINDAN BETON YOL YAPILACAK’
Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “19 Mayıs Sanayi Bölgemizdeki Soğullu Caddesinde kazı çalışmalarımız sürüyor. Ulaşımda sıkıntı yaşanan, trafik akışı açısından riskli olan bölgelerde özel olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Soğullu Caddesi’nde ilk olarak kazı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kazı çalışmalarımızdan sonra 630 metre uzunluğundaki yolda beton yol çalışmalarımıza başlayacağız” diye konuştu.

SANAYİ BÖLGELERİ İÇİN ÖZEL HASSASİYET
Sanayi bölgelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sanayi bölgelerinin şehrimizin ekonomisine katkısı çok büyük. Bu bölgelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz organize sanayi bölgelerindeki yol yapım çalışmaları için hummalı bir çalışma yürütüyor. Kentimizin ekonomisi için çok önemli olan bu bölgelerimizde üretimin artmasına katkı vermek için her çalışmayı büyük bir hassasiyetle gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.


 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu