324379001

ŞEHRE NEFES ALDIRACAK PROJE YEŞİLLENİYOR

ŞEHRE NEFES ALDIRACAK PROJE YEŞİLLENİYOR

ŞEHRE NEFES ALDIRACAK PROJE YEŞİLLENİYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, imza attığı projeler ve gerçekleştirdiği diğer çalışmalarla Giresun’un gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunmaya devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu liderliğinde yapılan çalışmalarla, şehir genelinde uygun görülen alanlara yaşam alanları, çocuk oyun parkları ve spor sahaları yapılarak vatandaşlara yeni nefes alma alanları kazandırılıyor.

Şehri geleceğe taşıyacak projelerle geleceğin modern Giresun’unu imar eden Giresun Belediyesi, örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Doğu Park ve Galericiler Sitesi projesinin bir parçası olan ve projenin batı yakasını kapsayan yaşam alanı bölümü de hızla ilerliyor.

Sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla vatandaşların uğrak noktaları arasında yer alması beklenen bu alan bölgenin çehresini değiştirecek olup, içeriğinde; kamelya, oturma grupları, gölet, büyük oyun grupları, yürüyüş sahası, bitkilendirme, peyzaj düzenlemeleri ve kafeler yer alıyor.

Giresun’u daha sağlıklı ve daha yeşil bir şehir haline getirmek amacıyla çalışmalara yön veren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Şehrimize değer katacak kıymetli projeleri birer birer tamamlamak için çalışıyoruz. Bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte, Giresun’umuz daha yaşanabilir bir şehir olacak.  Doğu Park Galericiler Sitesi projemizin bir parçası olan bu yeşil alan kısmımızda da çalışmalar hızla ilerliyor. Atıl durumdaki bu alanları yaşam alanı olarak şehrimize kazandırıyoruz. Giresun’umuza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu