324379001

ŞEHRİMİZDE YATIRIMCI PATLAMASI

ŞEHRİMİZDE YATIRIMCI PATLAMASI

ŞEHRİMİZDE YATIRIMCI PATLAMASI

16 Ocak 2023 Pazartesi

Kütahya Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın fark yaratan uygulamaları ulusal basında ses getirmeye devam ediyor. Ulusal medyada büyük yankı uyandıran şehrimiz, “Sanayici Tercihini Kütahya’dan Yana Kullandı, Yatırım Patlaması Yaşandı” manşetiyle haber oldu.

Şehrimizi hak ettiği değere ulaştırmak ve geleceğe taşımak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık, hayata geçirdiği projelerle ve uygulamalarla ulusal medyada ses getirmeye devam ediyor. Ekonomi Gazetesi, Başkanımız Işık’ın yaptığı çalışmaların meyvesinin verildiğini gösteren bir habere imza attı. “Sanayici Tercihini Kütahya’dan Yana Kullandı, Yatırım Patlaması Yaşandı” manşetiyle verilen haberde, Kütahya’nın ihracatının 2022 yılında Türkiye ortalamasının üzerinde yer alarak 450 milyon doları aştığı kaydedildi. 13 milyar Türk Lirası değerinde 90 projenin başladığını yazan gazete, Kütahya Belediyemizin Organize Sanayi Bölgeleri için 7 milyon metrekare genişleme kararı aldığını ifade etti.

Belediye Başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’ın ifadelerine de yer veren gazete, Kütahya Belediyemizin şehrimizin geleceğine katkı sağlayacak birçok projesinin olduğunu vurguladı. Haberin detayında, Kütahya Belediyemizin 2.8 milyar Türk Lirası olan 2023 yılı bütçesinin yüzde 60’nın yatırıma ayrıldığı ve bu tutarın yaklaşık 1.7 milyar Türk Lirası olduğu belirtildi. Gazetede Başkanımız Işık’ın, “Belediye bütçesini son 4 yılda 10 kat artırdık. Bunun da yüzde 60’ı yani 1.7 milyar lirası yatırıma ayrıldı. İlk kez, 15-20 yıllık süreçte Kütahya Belediyesi’nin bütçesi bu kadar fazla bir payla yatırıma ayrılmış oldu. Önümüzdeki yıl şehrimizin birçok yerinde yeni imalatların yapılacağını hepimiz göreceğiz” ifadeleri de yer aldı.
Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Görüntülenme sayısı: 20


Kütahya,Kütahya Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu