324379001

Şehrin vitrini tüm detaylarıyla bayrama hazır

Şehrin vitrini tüm detaylarıyla bayrama hazır

Şehrin vitrini tüm detaylarıyla bayrama hazır

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yolcu sayısında artış beklenen Büyükşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni yeşil alanlar, yürüyüş alanları ve tüm yapılarda gerçekleştirdiği temizlik ve yenileme çalışmalarıyla Kurban Bayramı’na hazırladı.

Şehrin muhtelif yerlerinde arterleri, caddeleri renk cümbüşüyle süsleyen Büyükşehir, günde binlerce kişinin kullandığı Büyükşehir Şehirlararası Otobüs Terminali’nde bayram hazırlığına başladı. Eğitim ve öğretim yılının da sona ermesiyle ziyaretçi sayısınında artışın beklendiği terminalde 10 bin metrekarelik cam temizlendi, 12 bin metrekarelik zemin alanında da detaylı bir temizlik yapıldı. Terminal, bayram ziyaretleri ve öğrenci seyahatleri için yapılacak seyahatlere hazırlandı.
Burası şehrin vitrini
Terminal içinde araç ve yaya güvenliği için hayati önem taşıyan zemin boyama çalışmalarının yanı sıra, zamanla deforme olmuş asfalt yapılar söküldü ve yeni asfalt serimi yapıldıı. Görsel olarak önemli bir yere sahip yeşil alanda ise çimler biçildi, terminal bahçesindeki bitkiler yeniden düzenlendi. Şehrin vitrini son haliyle temiz ve görsel olarak zengin bir görüntüye kavuştu.
Çalışmalar tamam
Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Bayram öncesi önemli araç ve yolcu trafiğine sahip şehirlerarası otobüs terminalinde çalışmalarımızı tamamladık. 10 bin metrekare cam temizliği, 12 bin metrekare zemin temizliği yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk. Zamanla deforme olmuş asfalt yenilenerek konforlu hale geldi. Araç ve yaya trafiği açısından önemli yere sahip zemin boyamaları ile birlikte şehrimizin vitrini terminalimiz rengârenk oldu. Kurban bayramı seyahatlerinde vatandaşlarımızın emniyet kemerleri takılı halde seyahat etmeleri konusunda özenli davranmaları konusunda uyarıda bulunuyoruz” denildi.


Sakarya,Sakarya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu