324379001

Seran Bilgi coşturdu

Seran Bilgi coşturdu

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Konyaaltı Caz Günleri’nin son haftasında caz müziğin sevilen isimlerinden Seran Bilgi konser verdi. Seran Bilgi izleyenleri coşturdu.

Konyaaltı Belediyesi’nin gözbebeği HayatPark’ta bu yıl 2’ncisi düzenlenen Konyaaltı Caz Günleri’nin son haftasında caz müziğin sevilen isimlerinden Seran Bilgi konser verdi. Gürültüden uzak doğal bir kaçış noktası olan HayatPark’ta gerçekleştirilen etkinlikte 7’den 70’e sanatseverler kendini caz müziğinin akışına bıraktı. Seran Bilgi ile müzikseverler keyifli dakikalar geçirdi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konserde Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Canan Yılmaz, Seran Bilgi’ye çiçek takdim etti. Kısa bir konuşma yapan sanatçı Seran Bilgi, “Sizinle birlikte bu güzel sonbahar akşamını paylaştığım için çok mutluyum. Antalya benim senfonik müzik yolculuğumun da başladığı noktadır. Benim için yeri çok ayrıdır Antalya dinleyicisinin. Umarım bu akşam sizlerde bizler kadar keyifli ve güzel bir gece geçirirsiniz’’ dedi.

KONYAALTI’NA ÇOK YAKIŞTI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu yıl ikincisini düzenledikleri Konyaaltı Caz Günleri’ne vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Esen, “Konyaaltı Caz Günleri’nde bu yıl Ayşegül ve Nezih Yeşilnil Quintet, Elif Çağlar Band, Ece Göksu ve İmer Demirer ile son olarak Seran Bilgi ve muhteşem orkestralarını ağırladık. Bu konserler Konyaaltı’mıza ve HayatPark’a çok yakıştı. İlginiz için teşekkür ediyorum” dedi.


Antalya,Konyaaltı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu