324379001

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ’TAN GANİTA TEŞEKKÜRÜ

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ’TAN GANİTA TEŞEKKÜRÜ

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ’TAN GANİTA TEŞEKKÜRÜ


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, bir dizi programa katılmak için geldiği Trabzon’da, yürütülen çalışmalarla ilgili Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’dan bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Ganita’da düzenlenen kahvaltıya katılan Kurtulmuş, Ganita’yı çok beğendiğini dile getirdi. Ganita projesinin şehre değer kattığını belirten Kurtulmuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.
 
Bir dizi programa katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, havalimanında Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Trabzon Büyükşehir Başkan Vekili Atilla Ataman tarafından karşılandı. Öncelikle Büyükşehir Belediyesi tarafından Ganita’da düzenlenen kahvaltıya katılan Kurtulmuş, Ganita projesinin adeta şehrin çehresini değiştirdiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Başkan Vekili Atilla Ataman ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Kurtulmuş ayrıca bir süredir yaşadığı bel ağrısı nedeniyle tedavi gören Başkan Zorluoğlu’na geçmiş olsun dileklerini ileterek selam gönderdi.
 
ATAMAN ÇALIŞMALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Başkan Vekili Ataman, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu riyasetinde şehirde yaşama sebeplerini artıracak çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek; tamamlanan, devam eden ve yapılması düşünülen projelerle ilgili TBMM Başkanı Kurtulmuş’a bilgi verdi. Çalışmalardan memnun kalan Kurtulmuş daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. TBMM Başkanı Kurtulmuş, programlarında Trabzon halkı tarafından da yoğun ilgi gördü.

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu