324379001

TEVFİK HOCA ALANYA EVİ HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR

TEVFİK HOCA ALANYA EVİ HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR

TEVFİK HOCA ALANYA EVİ HER YAŞTAN VATANDAŞA HİZMET VERİYOR

Alanya Belediyesi tarafından işletilen ve genellikle yaşlı vatandaşların sıkça tercih ettiği Tevfik Hoca Alanya Evi, müdavimlerinden tam not aldı. Yaşlı vatandaşlar, akranlarının çoğunlukta bulunduğu, gönüllerince sohbet edip vakit geçirebildikleri Tevfik Hoca Alanya Evi’nde verilen hizmetlerden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

Her gün onlarca vatandaşın ziyaret ettiği Tevfik Hoca Alanya Evi, 2001 yılından bu yana aralıksız hizmet veriyor. Alanya Belediyesi tarafından işletilen; genç yaşlı her yaştan vatandaşların sıkça ziyaret ettiği, sağlık teknik personeli, psikolog, fizik tedavi uzmanı, hastane sevki, sünnet organizasyonu, tansiyon şeker ölçümleri, eğitim seminer çalışmaları, sosyal ve kültürel faaliyetlerin düzenlendiği Tevfik Hoca Alanya Evi, müdavimlerinden de tam not aldı. Tevfik Hoca Alanya Evi’nin huzurlu ve güvenli olmasının yanı sıra bütçe dostu hizmetleriyle de ön plana çıkan bir yapısı olduğuna vurgu yapan müdavimler, böyle bir hizmeti kendilerine sunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ettiler.

YILDA 50 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLIYOR

Tevfik Hoca Alanya Evi’nde verilen hizmetler ve işleyiş hakkında bilgiler veren Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Doğan, Alanya Belediyesi’nin üretken belediyecilik anlayışı doğrultusunda kesintisiz hizmet verdiklerini belirtti. Müdür Doğan, “Yeşil alanlarla çevrili Alanya Belediyesi Tevfik Hoca Alanya Evimiz resmi tatiller dışında yıl boyunca açık durumda. Müdavimlerimize, vatandaşlarımıza hizmet vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Burada bir aile ortamı oluşturduk. Kütüphanemiz var, öğrencilerimiz gelip ders çalışıyor, yaşlı vatandaşlar burada akranları ile vakit geçiriyor. Sıcak bir ortam var. Günlük ortalama 150 vatandaşımızı misafir ediyoruz. Yılda 50 bin vatandaşa hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz” dedi.


Antalya,Alanya Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu