324379001

TOKATLILAR SORDU, BAŞKAN EROĞLU CEVAPLADI

TOKATLILAR SORDU, BAŞKAN EROĞLU CEVAPLADI

TOKATLILAR SORDU, BAŞKAN EROĞLU CEVAPLADI

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokatlı vatandaşların internet üzerinden kendisine yönelttiği soruları Tokat Belediyesi Web TV stüdyosunda yapılan Başkana Sorun adlı programda canlı yayında yanıtladı.

Tokat Belediyesi Web TV stüdyosunda gerçekleştirilen program Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nun ve Tokat Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Başkan Eyüp Eroğlu’nun kameraların karşına geçerek vatandaşların internet üzerinden sordukları soruları yanıtladığı program yaklaşık bir saat sürdü.

Biz her zaman hizmetin ve çalışmanın adı olmaya gayret ettik

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, program sonrasında yaptığı açıklamada Başkana Sorun adlı programı vatandaşlardan gelen soruları cevaplamak üzere periyodik olarak her ay gerçekleştirmeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Eroğlu “Biz sürekli vatandaşlarımızın arasında olmaya, onların beklentilerini ve görüşlerini almaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızı dinliyor, taleplerini yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bu program ile vatandaşlarımızın doğrudan bize ulaşmasını ve sorularını yöneltmesini hedefledik. Biz her zaman hizmetin ve çalışmanın adı olmaya gayret ettik. Bunu yaparken de bizim için halkımızın talep ve beklentileri önceliğimiz oldu. Projelerimizi ihtiyaçları karşılamak ve Tokat’ın geleceğini kurmak için gerçekleştirirken bir yandan da ortaya çıkan, ihtiyaç olan hizmetleri ve rutin çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bizim hizmet anlayışımız, karar alma mekanizmamız tek yönlü değildir. Yani ben yaptım oldu diyen bir anlayışın karşısındayız. Hemşerilerimizin görüşlerini alarak hareket ediyor, onları dinliyor ve ortak akılla hareket ediyoruz” dedi.

Çözüm odaklı çalışıyor, derdimizi seviyoruz

Her zaman açık ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediklerini dile getiren Başkan Eroğlu “Bu programı tasarlarken vatandaşlarımızdan daha çok eksiklikler ve talepler ile ilgili sorular geleceğini biliyorduk. Birçok soruda teşekkürlerini sunan hemşerilerimiz, var olan ve çözülmesini talep ettikleri konuları bize ilettiler. Bizler de bu yayında bir taraftan talepleri alıp çözümler için hazırlık yaparken diğer taraftan talep ettikleri ile ilgili gelişmeleri aktarma ve onları bilgilendirme imkânı bulduk. Tokat’ımızda hemşerilerimizin beğenisini kazanan güzel işlere imza atıyoruz. Diğer yandan şehrin sorun ve ihtiyaçlarını da biliyor ve çözümler üretmeye gayret ediyoruz. Eksiklikleri görmezden gelmek diye bir anlayışımız yok, çözüm odaklı çalışıyor ve derdimizi seviyoruz” dedi.

İkincisi Ocak ayında gerçekleştirilecek ‘Başkana Sorun’ programında Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na soru sormak isteyen vatandaşlar, sorularını internet üzerinden www.baskanasorun.com adresinden programın yapılacağı güne kadar ulaştırabilecekler.


Tokat,Tokat Belediyesi
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu