324379001

TOPTANCILAR SEBZE HALİ’NİN ASFALTI YENİLENDİ…

TOPTANCILAR SEBZE HALİ’NİN ASFALTI YENİLENDİ…

TOPTANCILAR SEBZE HALİ’NİN ASFALTI YENİLENDİ…

Şehir genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, uzun yıllardır esnafa hizmet veren Toptancılar Sebze Hali'nde asfalt yenileme çalışması başlattı.


Ağır tonajlı araçların daha rahat giriş-çıkışını sağlamak ve esnaf için kullanım kolaylığı sunmak adına yapılan yenileme çalışması kapsamında 11 bin metrekarelik alan sıcak asfalta kaplandı.


Bölgede gerçekleştirilen asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin, ekiplere kolaylıklar dileyerek tatlı ikramında bulundu.


Mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekiplere kolaylıklar dileyen Başkanımız Bilgin, “Belediyemizin her birimi şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda farklı alanlarda çalışmalarına devam ediyor. Şu anda Fen İşleri Müdürlüğümüzün Toptancılar Sebze Hali’nde yapmış olduğu asfalt çalışmasını yerinde inceliyoruz. Ben öncelikle mesai mefhumu gözetmeden şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için emek veren mesai arkadaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Tek toptan sebze hali olarak şehrimizin tamamına hizmet veren bu alanımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yapmış olduğumuz istişareler neticesinde yıpranan asfaltın yenilenmesi gerekiyordu. Sezonun başlaması ile birlikte ekibimiz hızlı bir şekilde çalışmalara başladı, yarın akşam da çalışmalarımızı sonlandırmış olacağız.” dedi.


“Daha yaşanabilir, daha konforlu bir Sivas hedefiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyen Başkanımız Hilmi Bilgin, “Her zaman söylüyoruz şehrimizin ihtiyaç duyduğu her alanda, her mahallemize ortak akıl ve istişareyle hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Şu anda sahada olan ve daha güzel bir Sivas için emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sivas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.



Sivas,Sivas Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu