324379001

TRAFİK EĞİTİM PARKURU VE ÇOCUK SOKAĞI AÇILDI

TRAFİK EĞİTİM PARKURU VE ÇOCUK SOKAĞI AÇILDI

TRAFİK EĞİTİM PARKURU VE ÇOCUK SOKAĞI AÇILDI

Göreve geldiği günden bu yana çocuklar ve gençler için önemli projeleri hayata geçirmesi ve şehre kazandırdığı yeni sosyal yaşam alanlarıyla dikkatleri çeken Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu bunlara bir yenisini daha ekledi.

Bu kapsamda, Çıtlakkale Mahallesi Barış Manço Parkı’nda çocukların sosyal ve sportif faaliyetlerle keyifli zaman geçirebilmeleri için ‘Trafik Eğitim Parkuru ve Çocuk Sokağı’ açıldı.

Coşkulu bir şekilde gerçekleşen ve her yaştan kişilerin katıldığı açılış organizasyonunda Başkan Şenlikoğlu açılış için çocuklarla birlikte alana giriş yaptı, oyun alanlarında çocuklarla birlikte uzun süre eğlenceli dakikalar geçirdi.

Trafik Eğitim Parkuru ve Çocuk Sokağı’nda; amfi tiyatro, renkli çark, bisiklet yolu, voleybol, basketbol, futbol sahası ile pusula, twister, dama, sek sek, zıpzıp, yılan, iz peşinde, dönence oyun alanları bulunuyor.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar için; “Onların sevgisi karşısında mutlu olmamak mümkün değil” diyerek kendileriyle yakından ilgilendi.

Başkan Şenlikoğlu, açılışta yaptığı konuşmada ise: “Görüyorum ki, çocuklarımız çok mutlu oldu. Bu dünya onlarla güzel. Bizim de amacımız çocukları sevindirmek. Bugün çocuklarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri, güvende hissedebilecekleri bir alanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu düzenlemeyi ilk olarak Aksu Mahallesi’nde hayata geçirmiştik ve çocuklarımızın yoğun ilgisi olduğunu gözlemledik. Mahalle sakinlerinden de büyük övgü aldık. Bu projemizi diğer mahallelerimize de yayacağız. Bu alanların hepsi günün her saati çocuklar başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu kullanabilecekleri şekilde dizayn edildi. Hep birlikte sahip çıkalım, koruyalım. Trafik Eğitim Parkuru ve Çocuk Sokağı’mızın mahallemize, şehrimize, ailelerimize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Giresun,Giresun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu