324379001

‘Turizm bize yakışır’

‘Turizm bize yakışır’

‘Turizm bize yakışır’

Başkan Uysal, Meydankavağı Mahallesi 12. Cadde üzerinde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Muhittin Böcek, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Kepez Belediye Başkan adayı Mesut Kocagöz, belediye meclis üyesi ve adayları, muhtarlar açılışta yer aldı. Ümran Uysal da açılışta eşi Başkan Uysal’ın yanında yer aldı.

‘STANDART OLUŞTURDUK’

Başkan Uysal, çok sayıda vatandaş ve partilinin de bulunduğu açılışta, Muratpaşa’da 10 yıldır devam ettirdikleri belediyecilikle tüm toplum kesimleri için yaşam standardı oluşturduklarını söyledi. Muratpaşa’da ‘şapkadan tavşan’ çıkaran değil toplumun ihtiyaçlarına göre şekillenen bir belediyeciliği hayata geçirdiklerini aktaran Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Bir yere bir kule dikelim de, ‘Vay kuleye bak desinler’ demedik. Sadece ihtiyaçlara para harcadık. Millete para harcadık. Milletin ihtiyaçlarına para harcadık. Muratpaşa'mızda Turunç Masa sistemimizle müthiş disiplinli bir hizmet ağı kurduk. Arayan her insana, belediyenin koşarak gittiği bir düzen kurduk. Muratpaşa'mızda bütün atıkların paraya dönüştüğü bir atık toplama sistemi kurduk. Muratpaşa'mızda bütün kıyı şeridindeki topluma açık olması gereken yerleri milletin malı yapan, topluma açık tutan bir düzen kurduk. Muratpaşa’mızda güneyli, kuzeyli, sağcı, solcu kim varsa toplanıp şehir için fikir üretebileceği, şehrine faydalı olmaya çalışacağı bir sivil toplum merkezi kurduk. Okul alanlarına spor salonları yaptık ve bir spor olanağı ortalaması kurduk. 10 bin kişi her yıl kurslarımıza katıldı. Her hafta ritmik ortalaması olan bir kültür faaliyetleri toplamı kurduk. Bir standart kurduk. Doğalgazımızı getirdik ve bütün yolları söküp yeniden yaptık. 500 kilometre kendi ürettiğimiz asfaltta Muratpaşa'mızda hep bir standardı tesis etmeye çalıştık. Engelli yurttaşlarımızın yalnız kalmayacağı bir düzen kurduk. Kadınlarımızla ilgili bir düzen kurduk. Yılda 12 bin yaşlımıza uzanan bir düzen kurduk. Bin 500 eve her gün yemek götüren bir düzen kurduk. Muratpaşa'mızda bir hayat standardı kurduk.”

HEDEF 19 İLÇE

Bu yaşam standardını tüm ekonomik zorluklara rağmen asla bozmayacaklarını yeni hizmetler, yeni yaklaşımlar ekleyerek daha da yükselteceklerini aktaran Başkan Uysal,  daha da yükselteceğiz. “Şimdi bir yola çıkıyoruz. Muratpaşa'da, 19 ilçemizde ve Büyükşehir Belediyemizde bir yola çıkıyoruz. Muhittin Böcek başkanımızı yeniden Büyükşehir Belediye Başkanımız yapacağız. 19 ilçemizin tamamını almaya gayret edeceğiz. Varlığı yokluğu paylaşacağız, millete yüreğimizi, ciğerimizi açacağız” diye konuştu.

‘YİRMİ SENENİN ÖZETİ’

Belediye başkanı ve iktidarın, aynı partiden olması gerektiği gibi yanlış bir kabulü dayatmaya çalıştıklarını belirterek konuşmasına devam eden Başkan Uysal, iktidarın Antalya’ya hak ettiği değeri vermediğini söyledi. Son 20 yıl içinde altgeçitler ve Antalya-Kemer yoluna yapılan tüneller dışında Antalya’nın yatırım almadığını belirten Başkan Uysal, “İşte 20 küsur senenin toplamı bu. Antalya'mıza reva görülen muamele bu” dedi. Başkan Uysal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Her yıl 15 milyon turist ağırlamamıza, her yıl turfanda sebzeciliğin başkenti olmamıza rağmen temel ve yapısal sorunlarımızı çözecek bir hamle bu iktidardan göremedik. Muhittin Böcek başkanımızın mücadelesine destek vereceğiz. Turizm bize yakışır. Dünyanın bütün ülkelerinden buraya insan geliyor. Burada barış, sevgi, saygı ortamında yaşamak, rahat etmek, geçici bir süre dinlenmek ve ülkelerine gitmek istiyorlar. Buraya çok sayıda insan da farklı kültürlerden geliyor. Bunu göğüsleyebilecek hoşgörü çınarı, bunu kucaklayabilecek yaklaşım CHP’li belediyelerin yaklaşımıdır. İstikametimizi bozmayalım.  Hep birlikte kenetleneceğiz. Hep birlikte birlik beraberlik içinde büyükşehir belediyemiz başta olmak üzere 19 ilçe belediyemizi kazanmak için varımızı, yoğumuzu, bütün gücümüzü ortaya koyacağız.”

‘BAZILARINI ÜZMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, ise “Bizim ayrımız gayrımız yok. Biz hep birlikteyiz. Ata’mız ‘Hiç şüphesiz ki dünyanın en güzel yeri Antalya’ dedi. Herkesin gözü burada. Seçimi kaybedince üzülenler oluyor biliyorsunuz. Herhalde biz hep birlikte bazılarını üzmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“MURATPAŞA DAMGA VURACAK”

CHP İl Başkanı Kamacı, “Bu seçim Türkiye'nin önündeki bir genel seçimin önünü açacaktır. Böyle çalışalım, böyle düşünelim ve Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci yüzyılını daha iyi şekilde geçirelim” diye konuştu. Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin ise “Antalya’nın en güçlü örgütüyüz. Biz Muratpaşa’yız. Muratpaşa örgütü bu seçimlere damga vuracak” dedi.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı alkışlarla gerçekleştirildi. Başkanlar ve adaylar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Antalya,Muratpaşa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu