324379001

‘Türk halkının desteğini asla unutmayacağız’

‘Türk halkının desteğini asla unutmayacağız’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Kardeş şehir’ olan Filistin’in Nablus Belediye Başkanı Dr. Sami A. Hijjawi ile telekonferans üzerinden görüntülü olarak görüştü. Başkan Demir, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üze

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un ‘Kardeş şehri’ olan Filistin’in Nablus Belediye Başkanı Dr. Sami A. Hijjawi ile telekonferans üzerinden görüntülü olarak görüştü. Her zaman Filistin’in yanında olduklarını söyleyen Başkan Demir, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hepimizin gözü, kulağı, gönlü Filistin ile Gazze ile beraber. Size yapılan, tarihte görülmemiş bu caniliği kınıyoruz. Bu topluma yapılan devlet terörünü asla unutmayacağız. Bu zalimlikler ve zulümler dönüp dolaşıp kendilerini bulacaktır. Tüm Filistinli kardeşlerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. İlk fırsatta da sizleri ziyaret etmek istiyoruz. Filistin’deki, Nablus’taki kardeşlerimize yardım edebilecek olduğumuz ne varsa elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız. Dualarımız sizinle” şeklinde konuştu.

‘DESTEĞİNİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ’
Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Nablus Belediye Başkanı Dr. Sami A. Hijjawi ise “Filistin halkı sizi çok takdir ediyor. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bizlerin yanında olduğu için çok mutluyuz ve bunu hiçbir zaman unutmayacağız. Türk halkının desteğini asla unutmayacağız. Yanımızda olduğunuz için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 


Samsun,Samsun Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu