324379001

Tütüncü, AK Partili gençlerle sahur yaptı

Tütüncü, AK Partili gençlerle sahur yaptı

Tütüncü, AK Partili gençlerle sahur yaptı

 
AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları’nın sahur programında konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “AK Parti, Türkiye’nin çok farklı kesimlerinden oy almayı başarmış bir partidir. Her seçimde gençlik kollarımızın çok büyük katkısı olmuştur.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sahur proğramında gençlerle bir araya geldi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki sahur proğramına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Milletvekilleri, AK Parti Antalya Milletvekilleri adayları, AK Parti İl Başkanı Ali Çetin, AK Parti’nin mevcut İl, İlçe gençlik kolları başkanları ve bugüne kadar görev yapmış gençlik kolları başkanları ve üyeler katıldı. Gençlik kollarına bugüne kadar emek vermiş tüm yol arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Tütüncü, “Tam 22 yıl önce sayın bakanımla birlikte kurmuş olduğumuz teşkilatta, bakanımız bize itimat etti, güvendi yol arkadaşlığımız o zaman başladı. Biz o dönmede sayın bakanımızla sohbet etmekten, gençler olarak onunla söyleşmekten çok büyük bir haz duyardık. Bugün yine o hazzı aynı şekilde yaşıyor olmak çok büyük bir kazanç…” dedi.  

AK Parti teşkilatının günden güne güçlendiğine değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Tıpki Türkiyemiz gibi.. Türkiyemizde güçlenerek dünya sahnesinde bambaşka bir güç haline dönüşerek yoluna yolculuğuna devam ediyor. “diye konuştu.

AK PARTİ, ÇOK FARKLI KESİMLERDEN OY ALAN PARTİ 

Çok önemli bir seçimin arefesinden olunduğunun altını çizen Başkan Tütüncü, “Her seçimde gençlik kollarımızın çok büyük katkıları olmuştur. Her seçimde de gençlik kolların düşen misyon farklıdır. Bu seçimlerde şimdi biz bu kadar seçimleri başarmış bir teşkilat olarak,Türkiye’nin çok farklı kesimlerinden oy almayı başarmış bir partiyiz. “ dedi.

ENERJİMİZLE MUHTEŞEM BİR EKİBİZ

Toplumun yüzde 70 kesiminin hayatında bir kez AK Partiye oy verdiğini hatırlatarak, “Takım kaptanımız başımızda olduğu sürece, il başkanımızın milletvekillerimizin enerjisi olduğu sürece biz gençlik kollarıyla muhteşem bir ekip olarak bu seçimlerde var olacağız ve inşallah Türkiye’nin demokrasi mücadelesine Türkiye’nin istikbal mücadelesine hep birlikte omuz vereceğiz. 14  Mayıs akşamı Antalya’mızdan sayın bakanımızın önderliğinde Cumhurbaşkanımıza güçlü bir selamı göndermek ve burada en büyük katkıyı gençlik kollarımızın sunduğunu görmektir. “ diye konuştu.
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu