324379001

Tütüncü: “Antalya bilir, belediyecilik bizim işimizdir “

Tütüncü: “Antalya bilir, belediyecilik bizim işimizdir “

Tütüncü: “Antalya bilir, belediyecilik bizim işimizdir “

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, “Finike’mizi, Antalya’nın göz bebeği olan bir ilçe olarak, Türkiye’ye, bütün dünyaya takdim edeceğiz. Antalya bilir belediyecilik bizim işimizdir.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Finike Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) açılışına katıldı. AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, İbrahim Ethem Taş, MHP’nin Finike Belediye Başkan adayı Cenk Şimşek ve ilçe teşkilatlarının katıldığı SKM açılışı miting havasında büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Finike Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında hemşehrilerine seslenen Tütüncü, “Finike’mizi Antalya’nın göz bebeği olan bir ilçe olarak, Türkiye’ye, bütün dünyaya takdim edeceğiz. Antalya bilir belediyecilik bizim işimizdir.” dedi. Finike Belediye Başkan adayı Cenk Şimşek’e destek istedi.   Gün boyu ilçede sürdürdüğü seçim çalışmalarında kendisini sevgiyle kucaklayan Finikelilere teşekkür etti.

FİNİKE’NİN ALTIN ÇAĞINI BAŞLATMAYA GELDİK

“Kalbimizdeki gönlümüzdeki sevgilerle, önümüzdeki 5 yıl için sizlerden yetki talep etmeye geldim.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Bugün buraya Antalya’nın altın çağını, Finike’nin altın çağını başlatmaya geldik. Finike sadece Antalya’nın değil Akdeniz’in en güzel şehirlerinden birisi… Cenab-ı Allah buraya her türlü güzellikleri bahşetmiş. Bir yanda masmavi deniz, diğer taraftan yemyeşil portakal bahçeleri, tepeleri karlı Beydağları, diğer taraftan dağların eteklerinde yaylalar, Akdeniz’in incisi bu güzel şehrin daha iyi hizmetleri hak ettiğini düşünüyoruz. Finike’nin güzel insanları eserlerinde hizmetlerinde en güzeline layıktır. İşte biz bunu başarmaya geldik buraya… Bu güzel şehre bakıldığı zaman belediye hizmetlerinin aksak olduğu bir Finike görüyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında bir hemşehrimiz, Finike’ye sıcak asfaltı en son Menderes Türel’in büyükşehir belediye başkanlığı döneminde gördüğünü söyledi. Bizlerle Finike nice güzel hizmetler görecek.”dedi.

FİNİKE’YE HİZMET GELECEK, HİZMET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikle ilgili bir sözünü hatırlatarak sözlerine devam eden Tütüncü, “Bir belediye başkanı o kentteki çöple, çukurla, çamurla mücadele edemiyorsa o belediye başkanlığını bırakıp gitsin diyor. İşte, en iyi hizmet için Antalya’da Hakan Tütüncü’yü, Finike’de Cenk Şimşek kardeşimi iş başına getireceksiniz. Biz sevdaların vakti diyerek yola çıkacağız. Başta yolu, kaldırımı, parkları, kütüphaneleri, destek eğitim kursları, sanayi siteleri, esnaf siteleri ve bir önceki dönem başlamış ancak bu 5 yıllık fetret devrinde yeterince hizmet alamamış büyükşehir tesislerini yeniden ihya etmek suretiyle Finike’mizi Antalya’nın bir göz bebeği olan bir ilçe halinde Türkiye’ye, bütün dünyaya takdim edeceğiz. Finike dünyanın en güzel sahillerinden birine sahip… İşte o sahil yolunu bir cennet bahçesine çevireceğiz, Kumluca’ya kadar orası Türkiye’nin güzel sahillerinden, sahil parklarından biri haline gelecek.  Hiç endişeniz olmasın Cenk kardeşimle, bunu başaracağız. Bir şehir yeşilliği, ağacı, peyzajı, sahilleri, yolları ile size gülüveriyorsa, orada hemşehrilerine hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan bir belediye başkanı ve onun ekibi var demektir. Ancak, Finike girişte yüzünüze gülüvermiyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile, Cenk kardeşimin Finike belediyesinde ortaya koyacağı performansla ilçeye gelenler bu kentin portakalıyla, sahiliyle bütünleşen daha nice güzellikleri görecekler. Finike’ye hizmet gelecek, hizmet.“diye konuştu.

FİNİKE’DE DE BAŞARACAĞIZ

“Belediye başkanlığı makamları vakit tüketilecek yerler değildir.” diyerek sözlerini sürdüren Tütüncü, “Belediye başkanlığı makamları, halkınız için, şehriniz için hizmet üretilecek yerlerdir. Kepez’de 15 yıl boyunca hemşehrilerimizin bize verdiği yetki ile Kepez’i nerede nereye getirdik. Bu belediyecilik hizmet trafiğini şimdi Antalya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Finike’ye gelecek. Kepez’de yaptık, Kepez’de başardık. Finike’de yapacağız, Finike’de de başaracağız. Finike, Türkiye’nin en güzel ilçesi olacak. Kaymak gibi yolları olacak, içme suyu götürülememiş bir tek yerleşim yerinin olmayacağı bir Finike olacak. Tarımsal sulama projeleri gerçekleştireceğiz ve turizmle birlikte yerel kalkınmaya bambaşka projelerle farklı bir enerji aktaracağız. Bunu Hakan Tütüncü ile çok tecrübeli ekipleri yapacak. Antalya bilir belediyecilik bizim işimizdir. Hep birlikte kol kola gönül gönüle gireceğiz, önce güçlerimizi birleştireceğiz. Güçlü Finike’yi, güçlü Antalya’yı ve güçlü Türkiye’yi Cumhurbaşkanımız önderliğinde, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakı ruhu ile başaracağız, başaracağız.” dedi. 

Tütüncü, Finike ziyareti sırasında yanında bulunan AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu ve İbrahim Ethem Taş ile vatandaşın derdi ile dertlenen AK Parti’nin tüm Antalya milletvekillerine her zaman yanlarında oldukları için teşekkür etti.
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu