324379001

Tütüncü, Kepezli muhtarlarla buluştu

Tütüncü, Kepezli muhtarlarla buluştu

Tütüncü, Kepezli muhtarlarla buluştu

Kepezli muhtarlarla buluşan Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, “Göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz ki; hep birlikte Kepez'de çok güzel hizmetler yaptık. Çok güzel eserler ortaya koyduk.” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kepez’in mahalle muhtarlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Masaları tek tek gezerek muhtarlarla tokalaşan Tütüncü, hal hatır sordu, muhtarlar gününü kutladı. Gecenin ilk konuşmasını gerçekleştiren Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Kabaağaç, bugüne kadar muhtarların yanı başında olan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.  Kepez Muhtarlar Derneğinin bir önceki Başkanı Feyzullah Büyükkeleş’te, “Rabbim bu güzel birlik ve beraberliğimizi bozmasın.” dedi. 15 yıl boyunca Kepez’in birçok mahalle sorununu ortadan kaldırmaya dönük muhtarla beraber çok çabalar sarf ettiklerini dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, “Bir araya gelebilecek kadar böyle bir hukukumuzun olduğunu görmek hepimiz için büyük bir mutluluk vesilesi.” diye konuştu.

EL ELE VEREREK ÇALIŞTIK

“15 yıl boyunca aldığımız her bir oyu helal ettirmek için akıp geçen zamanı iyi değerlendirip memleketimize, milletimize, insanımıza bir tane daha fazla güzel iş yapabilmek için çaba sarf ettik.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “ Geriye dönüp baktığımız zaman kazandığımız kalpler, biriktirdiğimiz hatıralar ve ortaya koyduğumuz eserler, bizim hatıramızı Kepez'in bizimle birlikte geçirdiği günlerini en güzel şekilde anlatacak, tanıtacak ve herkese de gösterecek. Sizlerle birlikte göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz ki hep birlikte Kepez'de çok güzel hizmetler yaptık, çok güzel eserler ortaya koyduk, çok güzel işler kazandırdık. Bizlerin birlik ve beraberliği asla bozulmayacak. Birlikte, beraberce bu güzel şehrin bu güzel insanlara hizmet etmenin mutluluğuna erişmiş olacağız. Geldiğimiz noktada ortaya koyduğumuz çalışmalarda hepimizin katkısı var. Yaptığımız işlerin arkasındaki en büyük emek belediyemizin emekçilerinin olduğunu da bilmenizi isterim. Sonuçta bizler idareciyiz, bizler imkanları sağlarız, hedefleri koyarız ama o kaldırımı yapan işçimizdir, asfaltı döken işçimizdir, parkı yapan işçimizdir. Sağlık hizmetini mahalleye taşıyan bizim çalışanımızdır. Sportif faaliyetlerimizi getiren ya da eğitim çalışmalarımızı yapanların hepsi belediyemizin çalışanlarıdır. Onlara çok şey borçlu olduğumuzu ifade etmek isterim. “diye konuştu.

TÜTÜNCÜ’DEN BÜYÜKKELEŞ’E TEŞEKKÜR

Konuşması sırasında Kepez Muhtarlar Derneğinin bir önceki dönem başkanı Feyzullah Büyükkkeş’e değinen Başkan Tütüncü, “Muhtarlar derneğimize çok emek verdi.  Muhtarlara çok emek verdi. Onun emeklerine de teşekkür ediyoruz.” dedi.
Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen yemeğe AK Parti Kepez İlçe Başkanı Mehmet Çivik, MHP Kepez İlçe Başkanı Servet Ersoy ve Kepez’in mahalle muhtarları katıldı.
 
 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu