324379001

Ulu Çınarlar Korosu ve Liseli Gençler Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları Seslendirdi

Ulu Çınarlar Korosu ve Liseli Gençler Atatürk’ün Sevdiği Şarkıları Seslendirdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi ile Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortak yürütülen "Nesiller Arası Etkileşim" adlı proje kapsamında 10 Kasım Atatürk’ü anma programında gen

Büyükşehir Belediyesi’nin ulu çınarların gönlüne dokunan Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi özel gün ve haftalarda düzenlediği ekinlikler kapsamında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir program gerçekleştirdi.

Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi ile Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortak yürütülen "Nesiller Arası Etkileşim" adlı proje kapsamında 10 Kasım Atatürk’ü anma programında gençler ve ulu çınarlar bir araya geldi.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde yurdun dört bir yanında olduğu gibi Kayseri’de çeşitli programlarla anılıyor.

Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi ile Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında "Nesiller Arası Etkileşim" adlı proje çerçevesinde 10 Kasım Atatürk’ü anma programı düzenledi. Programda öğrencilerle ulu çınarlar bir araya gelirken Ulu Çınarlar Korosu Namık Kemal Bilgin şefliğinde Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Celal Bayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen programda duygu dolu anlar yaşayan katılımcılar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını andı.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE HABERLERİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu